Kim Schouten

Veldhovenring - Ruimte 8

Kim Schouten

Dit is Kim Schouten

Ik ben Kim, branding designer- en expert en founder van Kensho. Door mijn creativiteit en mijn eindeloze nieuwsgierigheid naar wat andere creatievelingen en go-getters drijft, help ik sinds 2012 ondernemers bij het vinden van hun merkidentiteit en - stijl. Zo staat jouw merk ijzersterk en kun jij met zelfvertrouwen je business kunnen runnen, en met aandacht en intentie verbinden met jouw doelgroep.

Kensho is een branding studio in grafisch design, webdesign en content creation. Kensho is japans en betekent:  in de staat van verlichting zijn, en de kern van iets zien zoals deze van nature is. Dat is dan ook precies wat ik doe: Ik ontdek de kern van jouw merkidentiteit en vertaal deze in alle visuele uitingen, online en offline, zodat deze met de juiste boodschap én impact bij jouw publiek aankomen. 

Mijn missie? Het volledige potentieel uit jouw onderneming halen, en de ondernemer meer tijd teruggeven om te doen waar hun passie én kracht ligt. Zo wordt jij business leuker én succesvoller!

 

Kim Schouten

Professie
Designer
Telefoon
06 21 46 59 08

Volg Kim Schouten

"Ik help ondernemers bij het vinden van hun merkidentiteit - en stijl zodat zij hun business vol zelfvertrouwen en met succes kunnen runnen!"

Over deze locatie

Atelier Veldhovenring

🗺️ Etalage naar de buitenwereld 🗺️

Locatie Veldhovenring is de plek voor de creatieve starter of jonge ondernemer in Tilburg. Het gebouw is in 2019 compleet gerenoveerd en heeft daarom een hoog afwerkingsniveau.

 

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Lotte Swart

Lotte Swart

Productontwerper
Jarno van Loon

Jarno van Loon

Visual storyteller