Lokaal 1.022

Jan van Besouw

Lokaal voor diverse doeleinden

Dit ruime lokaal van 45 m2 met veel daglicht is uiterst geschikt voor muziekbeoefening, muzieklessen en repetities. Er is divers meubilair aanwezig en je hebt de beschikking over verschillende instrumenten.

Over de ruimte

Kosten
35 euro per dagdeel incl. btw
Beschikbaarheid
Op aanvraag

Goed om te weten

  • Ruime keuze aan diverse ruimtes
  • Vanaf Tilburg centrum 15 min. met de auto en 20 min. met de fiets of OV
  • Unieke monumentale locatie centraal gelegen in Brabant
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitstekende horeca-faciliteiten
  • Beschikking over diverse technische middelen
  • Gelegen vlakbij de A58

Reageer op deze ruimte

"*" geeft vereiste velden aan

Let op: het contact van deze ruimte verloopt via Jan van Besouw. Zij zullen contact opnemen. Heb je directe vragen? Mail dan naar verhuur@janvanbesouw.nl

Meer Jan van Besouw ruimtes

Lokaal 2.001

Lokaal 1.021

Balletzaal

Theaterzaal

Studio kelder

Over Jan van Besouw

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Cultureel Centrum Jan van Besouw plaats aan tal van activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich dan ook uitstekend voor: een grote theaterzaal, foyercafé, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend culturele hart van Goirle.

Wij van Stichting Ateliers Tilburg mogen met trots een aantal van deze ruimtes op onze kanalen onder de aandacht brengen. De aangeboden zalen en oefenruimtes zijn uitermate geschikt voor podiumkunsten. Middels het contactformulier brengen we je rechtstreeks in contact met Jan van Besouw. De verdere communicatie en verhuur verloopt dan ook via hen.