局 Vacature Interieurverzorging Stichting Ateliers Tilburg 局

21 februari 2022 door

Ben jij op zoek naar een baan als interieurverzorger? Heb je de nodige ervaring, ben je communicatief sterk en woon je in de omgeving van Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn wij?
Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. n waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft elf panden in beheer. Deze vacature heeft betrekking op de panden aan Carr矇 en de Veldhovenring.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes en het sanitair. Voor de makers die studios of atelierruimtes huren bij ons, is het fijn een praatje te kunnen maken en te weten wie er wekelijks komt schoonmaken. Daarom zoeken we iemand met ervaring en iemand die ook makkelijk communiceert of affiniteit heeft met de doelgroep.

Wat bieden we:

  • 14 uur per week
  • Salaris 2.058,- bruto bij een fulltime baan (leeftijdsafhankelijk)
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime baan)
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • Een fijne, creatieve werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie

Interesse? Reageer voor 1 maart 2022 door je CV en een korte motivatie te sturen naar floor@atelierstilburg.nl

Bekijk ook deze berichten

Hallo wereld!

Welkom op onze gloednieuwe website! Met dank aan Spruit Digital en Gemeente Tilburg.

Bekijk

Jaarverslag 2020

Met gepaste trots presenteren we jullie het jaarverslag in woord en beeld. 2020 was een jaar waarin we hebben gestroomlijnd, schoongemaakt en ontrafeld. Met als belangrijkste doel de organisatie weer gezond te krijgen en vaste grond onder de voeten te krijgen. En dat was nodig. In dit jaarverslag lees je de balans van het afgelopen…

Bekijk

鳶Splinternieuwe flexplek op locatie Carr矇!

Stichting Ateliers Tilburg opent een spiksplinternieuwe flexwerkplek in Carr矇. Speciaal voor alle (stille) desk-toppers, ontwerpers, architecten, kunstenaars en alleskunners. Met een voordelig maandelijks abonnement (4x p/m = 60, 12x p/m = 150) vind je hier een vaste werkplek. Perfect om low-key met anderen aan het werk te gaan, maar ook om 17.00 de deur dicht te kunnen…

Bekijk