🗒️Vacature medewerker verhuur Stichting Ateliers Tilburg🗒️

22 november 2022 door

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het maakklimaat en zie je kansen in iedere leegstaande ruimte in Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. Én waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft tien panden in beheer.

Wat zoeken we?

We zoeken iemand die een goede visie heeft op de verhuur van betaalbare ruimte aan makers. Je hebt oog voor de doelgroep en je opereert vanuit een hart voor kunst, maar je bent ook zakelijk en bewaakt de afgesproken doelen. Je selecteert de juiste disciplines op de juiste plek en je weet precies wie waar zit. Je gaat mee op zoek naar geschikte nieuwe ruimtes en bent in staat een exploitatiebegroting op te stellen of mee na te denken over huurprijzen en servicekosten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zakelijke verhuur in de Nachtzuster en ga je actief aan de slag met de tijdelijke verhuur van onze leslokalen in Goretti.

Als je bekend bent met de verhuur van ruimtes, weet je dat je ook in gesprek moet over opleveren, klachten over onderhoud, betalingsachterstanden en andere zaken. Je bent in die processen duidelijk maar ook klantvriendelijk.

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft een relevante opleiding op HBO niveau en/ of minimaal vijf jaar passende werkervaring
  • Heeft een hart voor kunst
  • Is bekend met de stad Tilburg en de kansen op vastgoedgebied

Wat bieden we:

  • Maximaal 32 uur per week.
  • Salaris in overleg
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltimebaan)
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • Een fijne werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie

Interesse? Reageer voor 15 december 2022 door je CV en een korte motivatiebrief of filmpje te sturen naar floor@atelierstilburg.nl. Gesprekken vinden plaats in de eerste helft januari 2022.

Bekijk ook deze berichten

💒CiST wordt nieuwe buur in atelierpand Carré💒

Heb jij het al gehoord? @stichtingcist wordt onze nieuwe buur! Stichting Cultuur in School Tilburg vestigt zich per 1 maart in locatie Carré ateliernummer 38. Je vindt ze op de begane grond op het binnenplein, waar zij zich midden tussen de Tilburgse makers bevinden. Zelf zeggen zij daar het volgende over: Dichtbij CiST“Per 1 maart 2022 slaat…

Bekijk

📘🎼 Concert en presentatie van het boek: “3 Mythen” 🎼📘

Associaties over water en zijn krachten.Zondag 2 oktober 15.00 uur in het Factorium. Concert en boekpresentatie met: Gabriele Paulsen (compositie), Annette Paulsen (beeld) en optredens van o.a. Cobi Bol (percussie), Alfonso Gonzalez Martinez (piano), Mimi Akkermans (dwarsfluit) & Michiel de Voogd (zang). Entree gratis. Het betreft een samenwerking tussen Gabriele Paulsen, Annette Paulsen en het…

Bekijk

🔍📝Onderzoek naar onderling contact huurders SAT door BIJ📝🔍

Sinds begin dit jaar komt Stichting Ateliers Tilburg elk kwartaal samen met een klankbordgroep. Deze groep bestaat uit diverse huurders uit verschillende panden. Naar aanleiding van een van deze bijeenkomsten kwam er de volgende vraag naar boven: is er bij huurders meer behoefte aan onderling contact? En (hoe) zouden wij dat als stichting kunnen faciliteren?…

Bekijk