🚧👩‍💻 Vacature officemedewerker Stichting Ateliers Tilburg 👨‍💻🚧

14 juli 2021 door

Ben jij op zoek naar een baan als officemedewerker in een artistieke omgeving? Heb je een vlotte pen, zie jij werk
als wij het nog niet zien en ben je administratief sterk? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. Én waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft tien panden in beheer.

Wat zoeken we?

We zoeken iemand die brede administratieve ondersteuning biedt aan de directeur, de medewerker Verhuur & Communicatie en de financiële administratie. Je beheert de algemene mailbox, schrijft secuur brieven en mailtjes naar in- en externen, stelt in een handomdraai een contract op en verwerkt mutaties in de administratie. De agenda’s (voor bijvoorbeeld cursuslokalen, expo- en projectruimtes) up-to-date houden is voor jou gesneden koek en ook het archiveren van stukken is jou niet vreemd. Je bent bij een (team)overleg degene die onze afspraken zorgvuldig vastlegt en bewaakt. Aangezien je in een heel kleine, overzichtelijke organisatie werkt, verwachten we dat je ook zelf werk ziet. Dat betekent dus ook dat je goed kunt plannen en prioriteren.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft een opleiding op MBO / HBO niveau
 • Heeft enkele jaren ervaring met administratieve werkzaamheden, zoals facturatie, personeelsadministratie
 • Is uitermate behendig met Office programma’s (Word, Excel, Outlook)
 • Werkt secuur en is accuraat, zelfstandig en initiatiefrijk
 • Beheerst de Nederlandse uitstekend en de Engelse taal goed
 • Haalt energie uit het optimaliseren van processen
 • Heeft affiniteit met de kunst- en cultuursector

Wat bieden we:

 • Maximaal 24 uur per week.
 • Salaris € 2262,- bruto bij een fulltime baan (leeftijdsafhankelijk)
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime baan)
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenopbouw
 • Een fijne, creatieve werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie

Interesse? Reageer voor 27 augustus 2021 door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar floor@atelierstilburg.nl.

Bekijk ook deze berichten

🪛🛠️ Vacature zelfstandig klusser Stichting Ateliers Tilburg 🛠️🪛

Ben jij op zoek naar een baan als klusser in een artistieke omgeving? Heb je veel ervaring, twee gouden handen en ben je communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! Wie zijn wij? Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers….

Bekijk

🐉🔥Virtueel hossen met Lockdown Libi🔥🐉

Stichting Ateliers Tilburg, Pieterboys en Studio Bangana streamen de pan uit tijdens carnaval! Stichting Ateliers Tilburg haakt in op de ontstane problematiek rondom jongeren in lockdown en biedt in samenwerking met partners, die een ijzersterk netwerk hebben in de urban culture, een fris programma aan in de carnavalsvakantie. Onder de titel ‘Lockdown Libi’ (‘Libi’ is…

Bekijk

🗺️📍 Schatkaart van Makers 📍🗺️

Afgelopen meivakantie verstopten we samen met Stad van Makers ruim 100 kunstschatten in de stad Tilburg. Middels de Schatkaart van Makers hebben we alle deelnemers kunstenaars, ontwerpers en creatieven duizendpoten in beeld gebracht. Dank jullie wel ♥️! Elk geel kruisje staat voor een gevonden schat en een maker. Je ziet niet alleen welke schat op welke plek…

Bekijk