🚧👩‍💻 Vacature officemedewerker Stichting Ateliers Tilburg 👨‍💻🚧

14 juli 2021 door

Ben jij op zoek naar een baan als officemedewerker in een artistieke omgeving? Heb je een vlotte pen, zie jij werk
als wij het nog niet zien en ben je administratief sterk? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. Én waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft tien panden in beheer.

Wat zoeken we?

We zoeken iemand die brede administratieve ondersteuning biedt aan de directeur, de medewerker Verhuur & Communicatie en de financiële administratie. Je beheert de algemene mailbox, schrijft secuur brieven en mailtjes naar in- en externen, stelt in een handomdraai een contract op en verwerkt mutaties in de administratie. De agenda’s (voor bijvoorbeeld cursuslokalen, expo- en projectruimtes) up-to-date houden is voor jou gesneden koek en ook het archiveren van stukken is jou niet vreemd. Je bent bij een (team)overleg degene die onze afspraken zorgvuldig vastlegt en bewaakt. Aangezien je in een heel kleine, overzichtelijke organisatie werkt, verwachten we dat je ook zelf werk ziet. Dat betekent dus ook dat je goed kunt plannen en prioriteren.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft een opleiding op MBO / HBO niveau
 • Heeft enkele jaren ervaring met administratieve werkzaamheden, zoals facturatie, personeelsadministratie
 • Is uitermate behendig met Office programma’s (Word, Excel, Outlook)
 • Werkt secuur en is accuraat, zelfstandig en initiatiefrijk
 • Beheerst de Nederlandse uitstekend en de Engelse taal goed
 • Haalt energie uit het optimaliseren van processen
 • Heeft affiniteit met de kunst- en cultuursector

Wat bieden we:

 • Maximaal 24 uur per week.
 • Salaris € 2262,- bruto bij een fulltime baan (leeftijdsafhankelijk)
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime baan)
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenopbouw
 • Een fijne, creatieve werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie

Interesse? Reageer voor 27 augustus 2021 door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar floor@atelierstilburg.nl.

Bekijk ook deze berichten

👀🟡🖼️ A Joy Forever @ Luycks Gallery🖼️🟡👀

Zoek jij nog een cultureel uitstapje voor in de kerstvakantie? Breng een bezoekje aan A Joy Forever.Met wel 26 deelnemende kunstenaars, waaronder een aantal van onze huurders! De expositie loopt van zaterdag 19 december t/m zondag 17 januari 2021. I.v.m. Covid-19 dient u zich in alle gevallen van te voren aan te melden. Dit kan…

Bekijk

🌟🎙️ ‘In de ateliers’, de podcast 🎙️🌟

‘In de ateliers’ de podcast, is een zesdelige serie met intieme portretten van Tilburgse makers op beeld en tape. Menselijke verhalen over artistieke en persoonlijke identiteit binnen en buiten de muren van hun atelier. Vanaf 11 maart komt er elke donderdagavond om 18:30 uur een podcast aflevering en een fotoserie van een nieuwe maker online….

Bekijk

😷🦠Tips voor kunstenaars en creatieve ZZP’ers m.b.t. het corona virus🦠😷

We realiseren ons dat velen van jullie zzp’ers zijn en verkopen, opdrachten, lessen en andere betaalde werkzaamheden mislopen. Daarom willen we jullie wat tips meegeven die ons ter ore zijn gekomen. 1. De regering werkt aan een noodmaatregel om zzp’ers een bedrag van € 4000 toe te kennen voor de eerste drie maanden. Je kunt…

Bekijk