🪛🛠️ Vacature zelfstandig klusser Stichting Ateliers Tilburg 🛠️🪛

7 september 2021 door

Ben jij op zoek naar een baan als klusser in een artistieke omgeving? Heb je veel ervaring, twee gouden handen en ben je communicatief sterk? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. Én waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft tien panden in beheer.

Wat zoeken we?

We zoeken iemand die graag zelfstandig klust. De werkzaamheden bestaan vooral uit het klaar maken van ateliers voor verhuur. Dat betekent dat je in ieder geval goed moet kunnen schilderen, maar dat je feitelijk een allround klusser bent. Je maakt deel uit van een klein team en een goede samenwerking is voor jou een must. De beheerders schakelen jou in als de klus voor hen alleen te groot is, maar over het algemeen ga je zelfstandig aan de slag. In afwezigheid van je collega’s vervang je graag hun taak als aanspreekpunt voor huurders en je vindt het niet erg om buiten werktijden een calamiteit op te lossen. Een BHV-diploma is een pre en we geven de voorkeur aan iemand die in Tilburg woont.

Onze ideale kandidaat:

  • Is hands-on, klantvriendelijk, enthousiast en flexibel
  • Heeft een relevante opleiding of aantoonbare ervaring
  • Beschikt over een rijbewijs en een eigen auto (onze panden zijn verspreid over Tilburg)
  • Heeft affiniteit met de kunst- en cultuursector

Wat bieden we:

  • Maximaal 24 uur per week (liefst drie vaste dagen)
  • Salaris € 2262,- bruto bij een fulltime baan (leeftijdsafhankelijk)
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime baan)
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • Een fijne, creatieve werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie

Interesse? Reageer vóór 27 september 2021 door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar info@atelierstilburg.nl.

Bekijk ook deze berichten

🔓⚡LOCKDOWN LIBI⚡🔓/ Urban culture programma voor jongeren tijdens de lockdown

Onder de titel ‘Lockdown Libi’ streamen we deze kerstvakantie een gevarieerd online programma, live vanuit Carré; maak samen met de Pieterboys homemade kimchi🍯, denk mee over een nieuwe makers hotspot in Tilburg 🔥 of laat je nieuwe track horen aan de mannen van Studio Bangana🎵. Tijdens deze online sessies komen we samen om, ook tijdens…

Bekijk

⚡🌿 Raamexpo Armhoefse Akkers 27 februari tot 11 maart 🌿⚡

Acht leerlingen van De Nieuwste School organiseren expositie met werk van kunstenaars Ateliers Tilburg. Acht enthousiaste leerlingen uit 4 mavo van De Nieuwste School organiseren een raamexpo in de J.P. Coenstraat en De Werf. Jules, Luka, Nikki, Anouk, Berber, Nikki, Indi en Isa doen dit in het kader van een Challenge waarbij ze uitgedaagd worden…

Bekijk

🌟🎙️ ‘In de ateliers’, de podcast 🎙️🌟

‘In de ateliers’ de podcast, is een zesdelige serie met intieme portretten van Tilburgse makers op beeld en tape. Menselijke verhalen over artistieke en persoonlijke identiteit binnen en buiten de muren van hun atelier. Vanaf 11 maart komt er elke donderdagavond om 18:30 uur een podcast aflevering en een fotoserie van een nieuwe maker online….

Bekijk