🐉🔥Virtueel hossen met Lockdown Libi🔥🐉

4 februari 2021 door

Stichting Ateliers Tilburg, Pieterboys en Studio Bangana streamen de pan uit tijdens carnaval!

Stichting Ateliers Tilburg haakt in op de ontstane problematiek rondom jongeren in lockdown en biedt in samenwerking met partners, die een ijzersterk netwerk hebben in de urban culture, een fris programma aan in de carnavalsvakantie. Onder de titel ‘Lockdown Libi’ (‘Libi’ is Surinaams/straattaal voor ‘leven’) streamen we voor de tweede maal een liveprogramma op 11 momenten in de carnavalsvakantie vanuit Carré.

Van 13 tot en met 21 februari kunnen jongeren (en iedereen die zich jong voelt) deelnemen aan online activiteiten, variërend van een filosofiesessie over de liefde, een muziek demo sessie met Nymfo & Black Sun Empire, een laagdrempelig politiek debat tot een masterclass ‘pimp je noodles’. De audiotour die je langs vier panden van Stichting Ateliers Tilburg leidt, is natuurlijk wel offline. De tour geeft een inkijkje in de historie van de panden, maar geeft vooral een beeld van de huidige ‘bewoners’ via een expo achter het raam. Alle informatie vind je hier:

Timetable
vanaf 12 februari : Lockdown Mini knutselen voor kids door VliegOp!Atelier (je kunt dit item helaas niet terugkijken)
13 februari 20:00 : Music Demo Feedback Session met Nymfo & Black Sun Empire door Studio Bangana (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
14 februari 20:00 : Lockdown Libi Filosofie Sessie met Lotte Spreeuwenberg & Jenny Janssens door Pieterboys (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
15 februari tot 1 maart : Window Hopping Audiotour met werk van 20+ kunstenaars door Ateliers Tilburg (klik hier om de audiotour te lopen)
16 februari 20:00 : Speak Up Café door R-Newt (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
17 februari 20:00 : Ableton Live Masterclass met Coloray door Studio Bangana (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
18 februari 20:00 : Verkiezingen Special door Bas Verberk & Babette Jongen (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
19 februari 17:00 : Vrijmibo Creative Speeddate door Diff (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
20 februari 20:00 : Intercept Label Party door Intercept Records (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)
21 februari 17:00 : Pimp My Instant Noodles Food Masterclass door Pieterboys (je kunt de livestream hier terugkijken)
21 februari 20:00 : Music Demo Feedback Session met Ares & Skiba door Studio Bangana (je kunt deze livestream helaas niet terugkijken)

Bekijk ook deze berichten

🎉KUNSTSCENE: Open studio’s & ateliers🎉

CULTUURSNUIVERS EN KUNSTLIEFHEBBERS OPGELET! 12 EN 13 NOVEMBER 2022 OPEN ATELIERS EN STUDIO’S IN TILBURG Altijd al razend benieuwd geweest naar de Kunstscene in Tilburg? Zet dan op 12 en 13 november 2022 een dik uitroepteken in je agenda. Dit is je kans om het werk van ruim honderd kunstenaars en makers te zien. En…

Bekijk

✉️ Professionaliseringsslag Ateliers Tilburg ✉️

Naar aanleiding van het artikel in het Brabants Dagblad van 17 september 2022 is onze reactie als volgt: De afgelopen drie jaar zijn voor Ateliers Tilburg succesvol. Alle beschikbare 260 ateliers zijn verhuurd, waarbij een fors aantal gehuurd door jonge kunstenaars. Er zijn tal van nieuwe initiatieven genomen om kunst onder de aandacht te brengen,…

Bekijk

Kunstscene 2023: kunst kijken, kopen en ervaren in Tilburg

Op initiatief van Stichting Ateliers Tilburg krijgt de Tilburgse kunstscene in het weekend van 11 en 12 november een dik verdiend podium. Op beide dagen zijn 20 locaties, waaronder atelierpanden, expositieruimtes en creatieve hubs geopend. Kunstscene is voor het publiek een mooie kans om kunst te bekijken, te kopen en te ervaren of deel te…

Bekijk