Aanmelden KUNSTSCENE: Open studio’s & ateliers💥

25 juli 2023 door

Oproep aan alle huurders van Stichting Ateliers Tilburg

Dit jaar organiseren we graag samen met jullie een tweede editie van Kunstscene! En daar hebben we superveel zin in. Een weekend dat in het teken staat van de Tilburgse Kunstscene, jullie dus. Twee knallers van dagen om kunst te zien en te laten zien. Aan publiek, partners, de stad, familie, vrienden, kopers & (potentiële) opdrachtgevers.

Via de volgende enquête inventariseren we graag wat jij dit weekend wilt doen:

>>> VUL ‘M HIER IN <<<

Zet jij je deuren open? Wil je een workshop aanbieden of maak je van je atelier een pop-up shop? Heb jij ideeën waar wij nog niet aan dachten of initiatieven die het daglicht moeten zien? We horen het graag! 

Daarnaast is er de mogelijkheid in te vullen of je mee wilt helpen op andere vlakken: denk aan het helpen verspreiden van posters en flyers, ben of ken je iemand die publiek wil ontvangen of op een andere manier wat wil bijdragen? Ook dat horen we erg graag. 

  • Zou je de enquête vóór 7 augustus in willen vullen?

Wil je ons alvast volgen via andere kanalen? Dan kan dat via: @kunstscene (Instagram) of www.kunstscene.nl.

Fun fact💃: vorig jaar ontvingen we zo’n 1000 bezoekers en verkochten we samen voor zo’n €3500,- kunst. 

Bekijk ook deze berichten

💒CiST wordt nieuwe buur in atelierpand Carré💒

Heb jij het al gehoord? @stichtingcist wordt onze nieuwe buur! Stichting Cultuur in School Tilburg vestigt zich per 1 maart in locatie Carré ateliernummer 38. Je vindt ze op de begane grond op het binnenplein, waar zij zich midden tussen de Tilburgse makers bevinden. Zelf zeggen zij daar het volgende over: Dichtbij CiST“Per 1 maart 2022 slaat…

Bekijk

Hallo wereld!🥂🎉

Welkom op onze gloednieuwe website! Met dank aan Spruit Digital en Gemeente Tilburg.

Bekijk

🌟🚪 Open atelierdagen bij locatie Gershwin 🚪🌟

In het laatste weekend van september zetten de makers aan de Gershwinstraat hun indrukwekkende ateliers en werkplaatsen wagenwijd open voor publiek. In dit bijzondere pand van Stichting Ateliers Tilburg vind je veertien makers die in verschillende disciplines aan het werk zijn: theater, educatie, bronsgieten, keramiek, stedelijke acupunctuur, hout- en steenbewerking en beeldende kunst. In de…

Bekijk