Aanmelden KUNSTSCENE: Open studio’s & ateliers💥

25 juli 2023 door

Oproep aan alle huurders van Stichting Ateliers Tilburg

Dit jaar organiseren we graag samen met jullie een tweede editie van Kunstscene! En daar hebben we superveel zin in. Een weekend dat in het teken staat van de Tilburgse Kunstscene, jullie dus. Twee knallers van dagen om kunst te zien en te laten zien. Aan publiek, partners, de stad, familie, vrienden, kopers & (potentiële) opdrachtgevers.

Via de volgende enquête inventariseren we graag wat jij dit weekend wilt doen:

>>> VUL ‘M HIER IN <<<

Zet jij je deuren open? Wil je een workshop aanbieden of maak je van je atelier een pop-up shop? Heb jij ideeën waar wij nog niet aan dachten of initiatieven die het daglicht moeten zien? We horen het graag! 

Daarnaast is er de mogelijkheid in te vullen of je mee wilt helpen op andere vlakken: denk aan het helpen verspreiden van posters en flyers, ben of ken je iemand die publiek wil ontvangen of op een andere manier wat wil bijdragen? Ook dat horen we erg graag. 

  • Zou je de enquête vóór 7 augustus in willen vullen?

Wil je ons alvast volgen via andere kanalen? Dan kan dat via: @kunstscene (Instagram) of www.kunstscene.nl.

Fun fact💃: vorig jaar ontvingen we zo’n 1000 bezoekers en verkochten we samen voor zo’n €3500,- kunst. 

Bekijk ook deze berichten

👀🟡🖼️ A Joy Forever @ Luycks Gallery🖼️🟡👀

Zoek jij nog een cultureel uitstapje voor in de kerstvakantie? Breng een bezoekje aan A Joy Forever.Met wel 26 deelnemende kunstenaars, waaronder een aantal van onze huurders! De expositie loopt van zaterdag 19 december t/m zondag 17 januari 2021. I.v.m. Covid-19 dient u zich in alle gevallen van te voren aan te melden. Dit kan…

Bekijk

Hallo wereld!🥂🎉

Welkom op onze gloednieuwe website! Met dank aan Spruit Digital en Gemeente Tilburg.

Bekijk

Tip: 3 nieuwe ateliers in hartje Tilburg 📢

Strijbos & Van Rijswijk is een componistenduo en een Tilburgse culturele instelling gevestigd aan de Lange Nieuwstraat midden in de Spoorzone. Ze werken al meer dan 25 jaar zowel nationaal als internationaal. Ze creëerden op vele plekken een oeuvre dat landschapsopera’s omvat, zogenaamde ‘walkscapes’ en live muziek performances.  In de zogenaamde Biotoop komen 3 ateliers beschikbaar. TilburgsAns…

Bekijk