Wout van de Wouw

Carré - Ruimte 19

Wout van de Wouw

Dit is Wout van de Wouw

"In mijn bewerkte foto's is vaak centrale rol weggelegd voor mens en dier. Door manipulatie worden ze getransformeerd tot magisch-realistische wezens of wordt er een surrealistische omgeving geschapen. Daarbij speel ik met elementen van ze die ik transformeer, combineer en bewerk.

Wie mijn foto's goed bekijkt, ziet dat de soms wat onwezenlijke, maar vaak ook steriele achtergrond zich dienend presenteert voor de in de fotobewerking centraal staande mens- of dierfiguren.

De gemaakte foto's zijn te koop. Er is een mogelijkheid om op het atelier langs te komen om kennis te maken en de uitgebreide verzameling fotowerken te bekijken."

 

 

Wout van de Wouw

Professie
Grafisch ontwerper & beeldend kunstenaar
Telefoon

Volg Wout van de Wouw

"Wie mijn foto's goed bekijkt, ziet dat de soms wat onwezenlijke, maar vaak ook steriele achtergrond zich dienend presenteert voor de in de fotobewerking centraal staande mens- of dierfiguren."

Over deze locatie

Atelier Carré

💥 Een unieke broedplaats voor kunstenaars 💥

Locatie Carré is de plek voor de autonome kunstenaar. Op deze unieke locatie zijn ruim 100 ateliers en is er een grote ruimte waar alle huurders (van alle panden!) samen kunnen komen.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Wouter van Boesschoten

Wouter van Boesschoten

Schilderkunst
Bjorn Staps

Bjorn Staps

Fotograaf