Marco Maas

Carré - Ruimte 19A

Marco Maas

Dit is Marco Maas

"Mijn naam is Marco Maas (Waalwijk, 1973) en al sinds mijn achtste ben ik actief bezig met fotografie. In mijn tienerjaren liep de fotografie hobby snel uit de hand, met een echte reflex camera en een eigen doka. 

Ik fotografeer zowel autonoom als in opdracht. De laatste jaren begint het zwaartepunt steeds meer te verschuiven richting autonoom en daarom doe ik dan ook mee aan kunstprojecten en exposities. In mijn autonome werk heb ik vooral de voorkeur voor het vastleggen van het vrouwelijk schoon, maar daarnaast maak ik ook reportages en portretwerk.

Omdat ik mijn vakopleiding heb gevolgd vóór de digitale revolutie, beschik ik over technische bagage op het analoge vlak. Studio fotografie, technische camera's, donkere kamer; het heeft allemaal geen geheimen voor mij. De digitale technieken heb ik me in mijn ruim 15 jarig dienstverband bij een gerenommeerde fotozaak autodidact eigen gemaakt. Wil je eens een keer een kijkje nemen of meer weten? Bel of mail me gerust."

 

 

Marco Maas

Professie
Multimedia
Telefoon
n.v.t.

Volg Marco Maas

"Studio fotografie, technische camera's, donkere kamer; het heeft allemaal geen geheimen voor mij."

Over deze locatie

Atelier Carré

💥 Een unieke broedplaats voor kunstenaars 💥

Locatie Carré is de plek voor de autonome kunstenaar. Op deze unieke locatie zijn ruim 100 ateliers en is er een grote ruimte waar alle huurders (van alle panden!) samen kunnen komen.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Romee van Oers

Romee van Oers

Beeldende kunst
Claudia den Boer

Claudia den Boer

Beeldend kunstenaar en fotograaf