Linda de Kort

Carré - Ruimte 34

Linda de Kort

Dit is Linda de Kort

"In het ontwerpen van mijn eigen collectie verwacht ik volledige vrijheid. Het begint bij “voelen” stil staan bij mijn emoties, worstelingen en dan zoeken naar een goede passende vormtaal. Veel terugkerende elementen zijn tegenstellingen en asymmetrie. Dit zie je terug in het gebruik van edelmetaal, echte edelstenen en onedele materialen, plastic staal en graniet.Elk stuk is uniek en zorgvuldig door mij met de hand gemaakt."

Linda de Kort (Goirle 1982) is een eigenwijze gepassioneerde sieraadvormgever. Door te experimenteren met materiaal, functie en de expressieve kracht van sieraden geeft ze haar ambachtelijk werk eigenheid. Door de ruwere bewerking en grote basale vormen straalt haar werk onbevangenheid af op de drager.

In het ateliers waar Linda haar creativiteit loslaat, geeft ze ook workshop. Je kunt hierover meer informatie vinden op haar website.

Linda de Kort

Professie
Zilveratelier
Telefoon

Volg Linda de Kort

"Het begint bij 'voelen' stil staan bij mijn emoties, worstelingen en dan zoeken naar een goede passende vormtaal. "

Over deze locatie

Atelier Carré

💥 Een unieke broedplaats voor kunstenaars 💥

Locatie Carré is de plek voor de autonome kunstenaar. Op deze unieke locatie zijn ruim 100 ateliers en is er een grote ruimte waar alle huurders (van alle panden!) samen kunnen komen.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Djenné Fila

Djenné Fila

Illustratie
Romee van Oers

Romee van Oers

Beeldende kunst