Djenné Fila

Carré - Ruimte 94

Djenné Fila

Dit is Djenné Fila

Ik ben Djenné Fila, een Nederlandse illustrator die met illustraties verhalen verrijkt. Dat doe ik voor instanties die een verhaal willen visualiseren om daarmee te inspireren, emotioneren en succesvol een inhoudelijke boodschap over willen dragen. Ik illustreer voor diverse uitgeverijen maar ook voor opdrachtgevers als DELA Coöperatie, Jumbo en het Rijksmuseum van Oudheden.

Met mijn illustraties open ik graag de deur naar andere werelden: In het jeugdboek ‘Schaduw van Toet’ reizen we naar de farao’s in het oude Egypte, in het prentenboek ‘Toen Rups een vlinder werd’ maken we kennis met de kleine tuinbewoners in onze eigen tuin, en in ‘Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen’ wordt in woord en beeld een verrassende en eigenwijze kijk op de geschiedenis van de mensheid gegeven. Mijn illustraties werden bekroond met een European Design Award. 

Voor de totstandkoming van mijn werk gebruik ik verschillende materialen en technieken om vlakken en texturen te creëren. Ik werk met krachtige composities en ragfijne lijnen, en ben altijd op zoek naar de juiste kleuren en texturen om de sfeer van een verhaal te vangen. Met mijn illustraties wil ik jong én oud meenemen op reis.. 

Welk verhaal kan ik voor jou verrijken? 

Djenné Fila

Professie
Illustratie
Telefoon
06 34 17 18 72

Volg Djenné Fila

"Illustraties die verhalen verrijken om te inspireren, emotioneren en een inhoudelijke boodschap over te dragen"

Over deze locatie

Atelier Carré

💥 Een unieke broedplaats voor kunstenaars 💥

Locatie Carré is de plek voor de autonome kunstenaar. Op deze unieke locatie zijn ruim 100 ateliers en is er een grote ruimte waar alle huurders (van alle panden!) samen kunnen komen.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Claudia den Boer

Claudia den Boer

Beeldend kunstenaar en fotograaf
Bjorn Staps

Bjorn Staps

Fotograaf