Martijn Honselaar

Carré - Ruimte 95

Martijn Honselaar

Dit is Martijn Honselaar

Ontwerplab onderzoekt en visualiseert ruimtelijke ontwikkelingen en openbaart op die manier kansen voor ruimtelijke vernieuwing. Ontwerplab ontwerpt en realiseert woningbouwprojecten – verbouw en nieuwbouw -, stedenbouwkundige plannen en interieurprojecten.

Afhankelijk van de aard van een project wordt samengewerkt met diverse specialisten. Op deze manier kunnen wij flexibel inspelen op vraagstukken van verschillende aard en schaal en zijn wij bovendien in staat de benodigde know-how per project nauwkeurig te organiseren en specifiek af te stemmen.

Ontwerplab is in 1999 opgericht door Martijn Honselaar. Martijn Honselaar (1972) is als architect cum laude afgestudeerd aan de Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit in Eindhoven. Martijn Honselaar is mede-auteur van het boek Verborgen Stad, een onderzoek naar de lintstructuur van Tilburg en haar potenties voor toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen. 

Martijn Honselaar

Professie
Ontwerplab (architect)
Telefoon

Volg Martijn Honselaar

"Ontwerplab is op zoek naar een doeltreffend, verrassend en intrigerend antwoord op iedere ontwerpopgave."

Over deze locatie

Atelier Carré

💥 Een unieke broedplaats voor kunstenaars 💥

Locatie Carré is de plek voor de autonome kunstenaar. Op deze unieke locatie zijn ruim 100 ateliers en is er een grote ruimte waar alle huurders (van alle panden!) samen kunnen komen.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Claudia den Boer

Claudia den Boer

Beeldend kunstenaar en fotograaf
Wouter van Boesschoten

Wouter van Boesschoten

Schilderkunst