Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Gershwin - Ruimte 4

Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Dit is Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Onder begeleiding van Gérard Dielemans & Cynthia Dekeyser.

Na dat ik, Gérard jarenlang voor meerdere kunstenaars heb gewerkt, besloot ik om met mijn vrouw Cynthia die in België afgestudeerd is als kunstenaar en docent Plastische Kunsten, samen het beeldhouw service centrum Tilburg door te zetten op een nieuwe locatie. Tegenwoordig zijn wij gevestigd in de Gershwinstraat 10, atelier 4.

Hier worden cursussen gegeven in de meest uiteenlopende beeldhouwtechnieken. Het unieke van ons centrum is dat alles in één atelier plaatsvindt. We zijn dan ook trots dat we kunnen beschikken over een eigen bronsgiet-installatie.
Verder zijn we gespecialiseerd in beeldhouwen in steen en hout, bronsgieten en het plastisch vormgeven in klei, keramiek, was, gips en gietsteen en diversen kunststoffen. Op onze site vindt u informatie over het werken met de verschillend materialen.

Geen materiaal is ons vreemd of uitgesloten om vorm te geven. Bij ons kan je verschillende technieken en vaardigheden leren om jou beeldhouwwerk tot een mooi resultaat te leiden.

Ook nemen wij uitvoerend werk aan en kunnen wij voor u zorgen dat uw projecten tot een goed eind worden gebracht. Het is ook een mogelijkheid om gedeeltes in het proces zelf uit te voeren en andere onderdelen aan ons uit te besteden. Het ontwerpen van modellen of het maken van mallen zijn we ook in gespecialiseerd.
Wij gieten ook brons in opdracht en kunnen uw beelden tot in het fijnste detail afwerken en patineren. Ook sokkels zijn altijd op voorraad. Uw beeld is dan af en presenteerbaar als het bij ons de deur uit gaat.

Bij interesse of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op.
gerard@beeldhouwatelier.com of gerard@creating.it
U mag me ook altijd bellen met vragen op nummer 06 48 10 58 13.
En op onze website is ook alle relevante informatie te vinden.
www.beeldhouwatelier.com

Wilt u het werk van Cynthia bekijken? Kijk dan op de website www.creating.it

Wij hopen erop u snel eens te kunnen ontvangen in ons atelier.

Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Professie
Beeldende kunst en drie dimensionale vormgeving
Telefoon
06 48 10 58 13

Volg Beeldhouw Service Centrum Tilburg

"Beeldhouwen, een vorm van communiceren"

Over deze locatie

Atelier Gershwin

🚧 Dé plek voor vakmanschap 🚧

Locatie Gershwin is de plek voor de ambachtslieden. Hakken, zagen, boren, schaven en brons gieten - hier kan en mag het allemaal!

De locatie kenmerkt zich door de grote ruimtes met hoge plafonds, de ruimtes in het pand variëren van 100m2 tot wel 200m2.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Petra Jacobs

Petra Jacobs

Beeldend kunstenaar
Henk Westerhof

Henk Westerhof

Beeldend kunstenaar