Leonie van Wijk

Goretti - Ruimte 11

Leonie van Wijk

Dit is Leonie van Wijk

Als illustrator en illustratie docente bij Goretti geef ik elk half jaar een nieuwe cursus Illustreren. In elke les krijg je een nieuwe en leuke tekenopdracht om een nog betere tekenaar en illustrator te worden. Hoe leuk is dat! Het mooiste van mijn vak vind ik dat ik andere mensen blij kan maken en op weg kan helpen om nog betere tekeningen te maken.

De tekenlessen zijn gevarieerd, creatief, out of the box, technisch of fantasierijk. Door bijvoorbeeld een verhaal te illustreren, goede perspectieven te tekenen, of een heel mooi karakter te ontwerpen. Je leert dus tekenen zoals een echte illustrator!

De lessen zijn op de woensdagavond in het pand Goretti. Of tijdens corona online op Facebook. We starten in begin september en/of maart. Instromen of een proefles volgen kan op elk moment. Bekijk de websitelink voor meer info, data & om je aan te melden.

Dit kan ook bij mij: privélessen (voor persoonlijke ontwikkeling) of schetssessies (modeltekenen).

Leonie van Wijk

Professie
Illustrator & tekendocent
Telefoon

Volg Leonie van Wijk

"Cursisten en mezelf motiveren om een nog betere tekenaar te worden, dat is mijn passie!"

Over deze locatie

Atelier Goretti

🎨 Cursus en ambacht 🎨

Goretti een locatie voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Dit is dé plek waar je een mix van kunsteducatie, ateliers en expositieruimtes vindt. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving naast Park, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever