Goretti

Ruimte 8

Deze werkruimte aan het Wilhelminapark komt vrij!

Je vindt dit atelier in het pand Goretti, waarin je een mix vindt van kunsteducatie, ateliers en expositieruimte. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum. De makers in het pand bieden hier diverse workshops aan en er worden beeldende lessen gegeven aan leerlingen van De Nieuwste School. Deze ruimte is niet geschikt voor het maken van muziek.

Heb je een niet al te grote werkruimte nodig met wel alle voordelen die het pand en deze omgeving biedt, reageer dan via het contactformulier.

We zien je reactie graag tegemoet! Vergeet niet je portfolio bij te voegen.

In verband met de maximale capaciteit voor de belasting van het stroomnetwerk, moeten we hier helaas rekening mee houden bij de selectie.

Reageren kan t/m zondag 19 mei 2024.

We gaan momenteel richting de eindafrekening servicekosten. De voorschotten in deze advertentie zijn gebaseerd op 2023 en worden na de eindafrekening opnieuw bekeken.

Meer over ons toewijzingsbeleid vind je hier: Verhuurbeleid - Ateliers Tilburg

 

Let op: Deze ruimte staat momenteel onder optie. Dat betekent dat er een bezichtiging staat gepland met een potentiële kandidaat en je nu niet kunt reageren op dit atelier. Mochten we er met deze kandidaat niet uitkomen, dan komt de ruimte binnenkort weer beschikbaar. Houd onze website dus gerust in de gaten.

Specificaties

Oppervlakte
10m2
Verdieping
1
Beschikbaar per
15 juni 2024
Internet
Inclusief

Kosten

Huurprijs:
65,96
Serviceprijs:
41,68
Overige kosten:
-
Totaal:
€ 107,64 ex. btw

* Goretti is een btw pand, houd dus rekening met 21% btw bovenop de genoemde prijs. Om in aanmerking te komen voor deze ruimte dien je daarom ingeschreven te staan bij de KVK.

Meer info

Waterpunt dichtbij:
Ja
Eigen waterpunt:
Nee
Krachtstroom:
Nee
Lichtinval:
Veel
Rolstoeltoegang:
Nee
Vloertype:
Onbekend
Ik heb interesse in deze ruimte

Reageer direct

Op de hoogte blijven van onze beschikbare ruimtes?

Wil jij direct op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuw atelier vrijkomt?

Meld je aan

Makers op deze locatie

Studio Hop

Studio Hop

Tassenmaker