Renante Luigjes

Goretti - Ruimte O2

Renante Luigjes

Dit is Renante Luigjes

Ik ben Renate Luigjes. Mijn huidige naaiatelier is aan het Wilhelminapark in Tilburg. Als klein meisje zat ik naast mijn moeder achter de naaimachine die kleding in opdracht maakte. Mijn hobby werd geboren en vanuit die hobby een levenslange liefde. Ontwerpen, maken, creëeren en prikkelen is het liefste wat ik doe. Ik ben er elke dag mee bezig en kan niet anders dan het vak ademenen.
 
In 2013 ben ik in het diepe gesprongen als ondernemer en ben ik, samen met een compagnon een winkelpand gaan huren in de Tuinstraat. Dit onder de naam "knus en knapper".Na wat omzwervingen waaronder Bank15 aan de spoorlaan en samenwerkingen met andere ondernemers ben ik in mijn huidige atelier terecht gekomen. Hier zit ik sinds 2018 voor het eerst echt op mijn plek, het is een tweede thuis voor mij geworden, waar ik heel graag kom! Mijn focus ligt nu bij het naailes geven aan particulieren en in opdracht werken met name voor bedrijven.

Renante Luigjes

Professie
Designer
Telefoon

Volg Renante Luigjes

"Ik ben een bevlogen designer die met veel passie ontwerpt, maakt & les geeft. Het inspireren, prikkelen en uitdagen van mijn cursisten om net dat stapje verder te gaan, doe ik met veel plezier!"

Over deze locatie

Atelier Goretti

🎨 Cursus en ambacht 🎨

Goretti een locatie voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Dit is dé plek waar je een mix van kunsteducatie, ateliers en expositieruimtes vindt. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving naast Park, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever