Doobob

Goretti - Ruimte R103

Doobob

Dit is Doobob

Als ik een identiteit ontwerp, dan geef ik vorm aan de visuele uitstraling van een merk!

Voor mij bevat een merk heel veel belangrijke informatie. Waarom het merk doet wat het doet en voor wie het merk dat het beste doet. Maar ook hoe je de klantvriendelijkheid kunt ervaren, wat de kwaliteit van de producten of diensten is, hoe hoog de kennis en bevlogenheid van het personeel is, welke klanten het beste bij het merk passen en waar je deze klanten kunt vinden, etc. 

Ik vind het geweldig om al deze ingrediënten te verzamelen, te doorgronden en te koppelen aan visuele vormgeving. Als ontwerper werk ik, in de ontwerpfase, graag met fysieke materialen, zoals potloden, stiften, verf en meters papier. Deze materialen stellen mij in staat om intuïtief op zoek te gaan naar verrassende en onverwachte wendingen die voor ieder merkverhaal cruciaal zijn. Deze resultaten transformeer ik naar alle mogelijk denkbare conventionele en digitale communicatiemiddelen waarmee ik het merk onderscheidend en zichtbaar maak voor haar publiek. 

Doobob

Professie
Grafisch ontwerper en illustrator
Website
doobob.nl
Telefoon
06 25 01 45 22

Volg Doobob

"Wanneer mensen door mijn vormgeving het merk echt ervaren, dan is mijn missie geslaagd."

Over deze locatie

Atelier Goretti

🎨 Cursus en ambacht 🎨

Goretti een locatie voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Dit is dé plek waar je een mix van kunsteducatie, ateliers en expositieruimtes vindt. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving naast Park, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Studio Hop

Studio Hop

Tassenmaker
Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever