Paul Cleuren

Goretti - Ruimte R103

Paul Cleuren

Dit is Paul Cleuren

Paul Cleuren Architect is een architectuur studio gevestigd in Tilburg. Sinds 2012 werk ik zelfstandig aan projecten. Ik streef in elk plan om mijn opdrachtgevers te helpen bij het verwezenlijken van ‘hun’ droom. Iedere opgave is uniek en vanuit die specifieke context, met een taakstellend budget en een prikkelende opdrachtgever kan worden gewerkt aan een onderscheidende architectuur. 
 
De zoektocht naar de ambachtelijke schoonheid van materialen en een vanzelfsprekende eenvoud, resulteert in een unieke ruimtelijke oplossing. De gebruikers profiteren van een uitzonderlijk niveau van zorg en aandacht voor detail. De klanten zijn divers; van individuele huiseigenaren tot culturele organisaties en overheden.
 
Met een team van architecten en ingenieurs uit een breed netwerk, wordt samengewerkt om goed gemaakte gebouwen te realiseren gefocust op de tijdloze kwaliteiten van ruimte, licht en materiaal, ongeacht het budget of de schaal. De integrale samenwerking zorgt voor een duurzaamheid in goed ontworpen ruimtes die meedeinen met de veranderingen in de toekomst.

Paul Cleuren

Professie
Architect
Telefoon
06 20 54 73 88

Volg Paul Cleuren

"Ik ontwerp en vertaal ideeën, concepten en dromen naar architectuur en design. "

Over deze locatie

Atelier Goretti

🎨 Cursus en ambacht 🎨

Goretti een locatie voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Dit is dé plek waar je een mix van kunsteducatie, ateliers en expositieruimtes vindt. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving naast Park, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever