Larissa Schepers

Goretti - Ruimte R104

Larissa Schepers

Dit is Larissa Schepers

"Ik denk dat het mijn taak is om onze normen en waarden te evalueren en dit te doen door mensen samen te brengen en erover te praten. Laten we praten over alle absurde dingen in deze wereld. Ik wil mensen activeren en bewust maken van ons “normale” gedrag. Doordat ik gebruik maak van  traditionele textiel technieken, wordt er een nieuwe manier van communiceren gecreëerd. Onderwerpen zoals armoede, het internetgebruik, de game-industrie en bijvoorbeeld depressie houden mij bezig. 

De focus van mijn werk ligt voornamelijk op textieltechnieken zoals breien, weven en borduren. De fascinatie voor textieltechnieken die bijna verloren zijn, geven mij de mogelijkheid om in contact te komen met ambachtslieden, zij die met alle liefde hun kennis aan een jongere generatie overdraagt."

Larissa Schepers

Professie
Textiel
Telefoon
06 22 75 49 36

Volg Larissa Schepers

"Laten we praten over alle absurde dingen in deze wereld."

Over deze locatie

Atelier Goretti

🎨 Cursus en ambacht 🎨

Goretti een locatie voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Dit is dé plek waar je een mix van kunsteducatie, ateliers en expositieruimtes vindt. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving naast Park, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever
Studio Hop

Studio Hop

Tassenmaker