Gee Adriaansz

Spoorzone - Ruimte 8

Gee Adriaansz

Dit is Gee Adriaansz

De natuur vind ik verwonderlijk. Ze is een onuitputtelijke bron van inspiratie. In het bijzonder insecten, waar meestal geen aandacht aan gegeven wordt. Kleine kevers, libellen, vlinders, hommels en bijen. Er zijn zo ontzettend veel soorten, bijzonder, mooi en allen met hun eigen unieke taak en eigenschappen in het leven.

Als natuurkunstenares stop ik in elke tekening en schildering veel liefde, geduld en toewijding, met oog voor detail.  Daarmee wil ik je laten zien hoe mooi onze biodiversiteit is en geef ik het natuurlijke leven een podium. Ik wil de aanschouwer ermee raken en een stukje bewustwording meegeven, zodat zij de schoonheid zien die ik ook zie. Dit doe ik vooral met aquarel in combinatie met fineliners, maar ik experimenteer ook graag met acryl, inkt, potlood en houtskool. Mijn uitingen gaan van kleine miniatuurtjes en postkaarten, tot grote canvassen en muurschilderingen.

Daarnaast geef ik zowel online als offline workshops en cursussen. Ik geloof dat in iedereen een creatieveling huist en iets moois kan maken met de juiste hulp. Daarom zijn er binnen mijn online leeromgeving, de Kunstclub, meerdere online aquarelcursussen voor beginners te vinden. Actrice Mary Lou Cook zei eens “Creativiteit is uitvinden, experimenteren, groeien, risico's nemen, regels breken, fouten maken en plezier hebben” en dit zie ik als een mooie basis voor iedereen die op zoek is naar meer creativiteit in het leven. Heb vooral plezier, maak de wereld mooier met jouw creativiteit.

Gee Adriaansz

Professie
Natuurkunstenares
Telefoon
06 29 26 85 49

Volg Gee Adriaansz

"Mijn creatieve benadering is als de natuur. Zij vindt altijd haar eigen creatieve oplossingen. Geduldig, liefdevol, gedetailleerd. "

Over deze locatie

Atelier Spoorzone

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Nina van As

Nina van As

Interieurontwerper
Studio Verus

Vera Bouwhuis

Fotografie