Window Hopping Audiotour

Let op: de exposities op locatie zijn inmiddels opgeruimd, maar je kunt uiteraard nog wel naar binnen blieken en de route lopen met de audiotour in je oren! Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Audiofragmenten Window Hopping👇👇👇:

Voor de wandelroute klik hier 👈🏃‍♀️👈🏃 of gebruik onderstaande QR-codes:

‘Huh, het licht nog aan?’ Yes! Van 15 februari tot 1 maart laten Tilburgse makers hun licht branden🔥. De perfecte mogelijkheid om eens bij ze binnen te kijken.

Stichting Ateliers Tilburg huisvest verspreid over 10 locaties uiteenlopende Tilburgse makers. Van beeldend kunstenaar tot goudsmid en van sieradenmaker tot circusartiest. Van schrijvers tot grafitti artists en van theatermakers tot interieur ontwerpers. Tijdens Window Hopping wandel je in een klein uurtje langs de ateliers van een aantal van deze Tilburgse makers in vier van de tien panden. Bij elk van deze locaties gingen we met een aantal makers in gesprek. Over hun werk, Tilburg en over hun atelier. Zo kom je, ook nu gewoon binnenwandelen even lastig is, meer te weten over de creatieven die Tilburg rijk is. Een audiotour vol mooie gesprekken met interessante makers. Tilburg als museum.

Zelf lopen we het liefst van Carré bij de Ringbaan Oost naar Dröge bij het textielmuseum. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je wandeling over een paar dagen te verdelen en elke dag vanaf thuis naar een ander atelier te lopen. En loop je in je eentje? We hebben een fijne playlist samengesteld vol Tilburgse muzikanten uit ons RBO10 pand. Zo hoef je je ook tussen de ateliers niet te vervelen.

Wandel je overdag? Dan spot je ze misschien wel hard aan het werk en kun je even zwaaien. Loop je ’s avonds langs? Dan zijn de ateliers op de route de perfecte kijkdoos om eens ongegeneerd naar binnen te gluren. En uh… eerlijk gezegd zijn veel makers dan vaak ook nog hard aan het werk.

De route gaat langs:
– Carré
– NS16
– Veldhovenring
– Dröge

Evenementinformatie

Datum

17 april 2024

Tijd

16:36

Plaatsen
Locatie
Window Hopping Audiotour
,
Sorry, this event is expired and no longer available.