Dans Brabant / Club Soda

💃 Een huis voor eigenzinnige danspraktijken 💃

Dans Brabant / Club Soda
Goudenregenstraat 15-06 / 15-07
5014 AS Tilburg
T (06) 18 14 30 64
E katoo@dansbrabant.nl
  • De locatie beschikt over diverse dansstudio's
  • Je vindt er een fijne ontmoetingshub
  • Diverse flexwerkplekken
  • Er vinden regelmatig dansevenementen plaats
  • Er is een massagestoel

Dans Brabant is een huis voor eigenzinnige danspraktijken. Een ontwikkel- en ontmoetingsplek voor dans. Samen met Tilburgse, Brabantse, Nederlandse, Vlaamse én internationale makers en partners wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een bloeiend en kleurrijk dansklimaat.

Hier vind je een flexwerkplek en ontmoetingshub. Gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum en het station, bieden wij een bruisende omgeving waar professionals uit de danswereld en geïnteresseerden samenkomen.

De Club van Dans Brabant is jouw ideale plek om te werken, creëren en netwerken. Van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur, staan de deuren open voor iedereen die behoefte heeft aan een inspirerende en stimulerende werkplek. Er wordt een “pay what you want”-principe gehanteerd voor koffie en thee. Breng gerust je eigen lunch mee als je hier komt werken.

Naast deze rol als flexwerkplek, zijn zij ook een ontmoetingshub waar dansliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en verbinden. Regelmatig organiseren zij bijzondere evenementen waarbij de studiodeuren openen. Tijdens deze Open Clubs geven de makers hier een kijkje in hun werkproces met nagesprek, organiseren zij Jam sessies en nog veel meer! Dit zorgt voor een dynamische uitwisseling van ideeën en een verrijking van je ervaring als dansliefhebber.

Club SoDa van DansBrabant bevindt zich aan de Goudenregenstraat 15-06 / 15-07. Deze locatie ademt een inspirerende sfeer en biedt een uitstekende omgeving voor artistieke ontwikkeling en groei. Zij nodigen je dan ook van harte uit om langs te komen en deel uit te maken van deze levendige dansgemeenschap. Kom werken, ontmoeten en geniet van de rijke wereld van hedendaagse dans.

Check de Instagram voor actuele openingstijden, evenementen en speciale programma’s.
@dansbrabant // @clubsoda

Ontdek Club SoDa – de plek waar dans, creativiteit en verbinding samenkomen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Ook huren in Dans Brabant / Club Soda?

Huurders op deze locatie

Andere activiteiten op deze locatie

Houd onze website in de gaten. Binnenkort ontdek je onze agenda en de verhuur van onder andere expositieruimtes.

Onze andere locaties

Alle locaties