🗺️📍 Schatkaart van Makers 📍🗺️

29 april 2021 door

Afgelopen meivakantie verstopten we samen met Stad van Makers ruim 100 kunstschatten in de stad Tilburg.

Middels de Schatkaart van Makers hebben we alle deelnemers kunstenaars, ontwerpers en creatieven duizendpoten in beeld gebracht. Dank jullie wel ♥️! Elk geel kruisje staat voor een gevonden schat en een maker. Je ziet niet alleen welke schat op welke plek lag, je vindt ook een link naar de website en/of social media van de maker!

Inmiddels zijn alle schatten gevonden, maar schat-zoekend Tilburg is nog lang niet klaar met deze actie. Wil jij nou zelf een pakketje verstoppen? Bijvoorbeeld een klein kunstwerkje, een gedicht, een USB-stick met jouw nieuwe track of een pin? Bestel nu gratis een Schat van Makers sticker + waterdichte, gouden schatkist (lees: envelop). Je betaalt alleen de verzendkosten óf haal ‘m op in Tilburg (maak daarvoor na je bestelling wel even een afspraak).

Bekijk ook deze berichten

Tilburgse kunstenaars delen hun vakmanschap door middel van workshops en cursussen 🎨

Veertien kunstenaars presenteren 14 september hun workshop- en cursusprogramma aan publiek met een cursusmarkt. Door middel van mini- exposities en workshops tonen zij het aanbod uit verschillende disciplines zoals: schilderen, tekenen, werken met textiel, keramiek en grafisch drukwerk. Het event wordt gehouden in een atelierpand van Stichting Ateliers Tilburg. In atelierpand Goretti vind je makers…

Bekijk

🏞️ Samen werken aan kunst op landschapspark Assisië 🏞️

Prisma, Studio Assisië en Stichting Ateliers Tilburg tekenen intentieverklaring. Op 28 februari 2022 hebben Prisma, Stichting Ateliers Tilburg en Stichting Studio Assisië een intentieverklaring getekend. Daarin spreken ze af dat zij dit jaar gebruiken om te onderzoeken hoe kunst en cultuur nog beter kunnen bijdragen aan de aantrekkingskracht en beleving van Landpark Assisië in Biezenmortel….

Bekijk

🏝⚠️🏴‍☠️ Tilburg als schatkaart met ‘Schat van makers’ 🏴‍☠️⚠️🏝

Stad van Makers en Ateliers Tilburg verstoppen deze meivakantie ‘kunstschatten’ in Tilburg. Ga op zoek naar de gouden kunstpakketjes en vind kunstwerken van makers, vrijkaarten voor een museumbezoek of één van de drie andere hoofdprijzen. Van 3 tot 9 mei organiseren Stad van Makers en Ateliers Tilburg een zoektocht naar kleine kunstcadeautjes onder de noemer…

Bekijk