Uitnodiging: Open Studio & Workshop door Veerle Melis

20 juli 2023 door

Als autodidactisch kunstenaar neemt Melis het fenomeen ‘leren door te doen’ erg letterlijk. Met een onderzoekende, analyserende houding focust ze zich op menselijke vindingrijkheid en op wat het betekent om te maken. Met dit onderzoek reageert ze onder andere op de aanhoudende woningcrisis, spirituele trends als manifesteren en een overvloed aan media over interieurs.

Tijdens haar residentie in de maand juli ontwikkelt ze nieuw werk van papier: “𝑇𝑜𝑒𝑛 𝑖𝑘 𝑧𝑜’𝑛 𝑧𝑒𝑠 𝑗𝑎𝑎𝑟 𝑜𝑢𝑑 𝑤𝑎𝑠 𝑏𝑜𝑢𝑤𝑑𝑒 𝑖𝑘 𝑒𝑒𝑛 𝑠𝑝𝑒𝑒𝑙ℎ𝑢𝑖𝑠𝑗𝑒 𝑣𝑎𝑛 𝑧𝑒𝑙𝑓-𝑔𝑒𝑣𝑜𝑢𝑤𝑒𝑛 𝑝𝑎𝑝𝑖𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑏𝑎𝑘𝑠𝑡𝑒𝑛𝑒𝑛. 𝑁𝑢, 𝑚𝑖𝑛𝑠𝑡𝑒𝑛𝑠 24 𝑗𝑎𝑎𝑟 𝑙𝑎𝑡𝑒𝑟 𝑤𝑖𝑙 𝑖𝑘 𝑜𝑝𝑛𝑖𝑒𝑢𝑤 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑑𝑟𝑜𝑜𝑚ℎ𝑢𝑖𝑠 𝑒𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑖𝑒𝑢𝑟 𝑏𝑜𝑢𝑤𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑝𝑎𝑝𝑖𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑎𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑘𝑛𝑢𝑡𝑠𝑒𝑙𝑚𝑎𝑡𝑒𝑟𝑖𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒 𝑖𝑘 𝑎𝑙𝑠 𝑘𝑖𝑛𝑑 𝑡𝑜𝑡 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑏𝑒𝑠𝑐ℎ𝑖𝑘𝑘𝑖𝑛𝑔 ℎ𝑎𝑑.”

Volgende week ben je van harte welkom haar werk te komen bewonderen! Op vrijdag 28 juli organiseert Veerle daarnaast een workshop voor kinderen en volwassenen.

Bouw samen een droomhuis van papier:

  • Voor kinderen en volwassenen
  • Inloop rond 13:00, workshop tot 15:00
  • Neem bij voorkeur een eigen schoenendoos mee
  • Snacks en drankjes zijn aanwezig
  • Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij

Aanmelden kan via: veerlemelis@outlook.com. De Open Studio is op vrije inloop te bezoeken 🤍.

𝕆𝕡𝕖𝕟 𝕊𝕥𝕦𝕕𝕚𝕠: do. 27 juli 19:00 -21:00 // za. 29 juli 11:00 – 17:00
𝕎𝕠𝕣𝕜𝕤𝕙𝕠𝕡 & 𝕆𝕡𝕖𝕟 𝕊𝕥𝕦𝕕𝕚𝕠: vr. 28 juli 13:00 – 15:00

Bekijk ook deze berichten

Straat op Tilt x Ateliers Tilburg🖌️💕

Tilt, Tilburgs literaire platform, staat na een reorganisatie te trappelen om literatuur, verhalen en ontmoetingen weer in het Tilburgse te brengen. En wanneer beter te beginnen dan tijdens de Boekenweek? Op 9 maart is er een alternatief Boekenbal -het Beukenbal- in de Kraakkelder van De Nieuwe Vorst en op 18 maart brengt Tilt verhalen letterlijk…

Bekijk

Inschrijvingen geopend voor het Landelijk Atelierweekend in de zomer van ’24

Op 22 en 23 juni openen honderden ateliers door heel Nederland de deuren voor tijdens het Landelijk Atelierweekend, georganiseerd door Stichting Kunstweek. Jij kunt hieraan deelnemen! Schrijf je nu in en stel deze zomer jouw atelierruimte open voor bezoekers. Open ateliersTwee keer per jaar stellen (beroeps)kunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden tijdens het Landelijk Atelierweekend….

Bekijk

📔 Pre-sale werkboek Studio Xplo 📔

Studio Xplo heeft een boek geschreven! Deze keer een werkboek ‘Bewust en positief je doelen bereiken’. Met dit werkboek krijg je zin om aan de slag te gaan met je doelen en ondertussen werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling 😃 Ben jij benieuwd naar het boek? Dan kun je Studio Xplo helpen de eerste…

Bekijk