🆕⭐ Nieuwe Raad van Toezicht voor Ateliers Tilburg ⭐🆕

21 januari 2021 door

De Raad van Toezicht van Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is per 1 januari 2021 vernieuwd. Paul Peters, Wilbert van Herwijnen en Annemarie Pijnappel geven het stokje na jarenlange inzet per die datum door aan een nieuwe, vijfkoppige raad. Noud Broeren (Forward Advocaten) is halverwege 2020 toegetreden en bekleedt de voorzittersrol. De rest van de nieuwe raad bestaat uit: Thomas Bedaux (Bedaux de Brouwer Architecten), Anne Beijer (Theaters Tilburg), Marieke de Wolf (Kunstloc) en Aad Scheepers (Adlasz).

Stichting Ateliers Tilburg is blij met deze expertise en ziet er naar uit om de plannen voor de komende jaren onder toeziend oog van deze club te realiseren. Binnenkort worden de nieuwe de leden via onze socials uitgebreider voorgesteld.

Vanaf 2018 hielden Paul, Wilbert en Annemarie toezicht op de directeur/ bestuurder, maar in de jaren ervoor waren zij actief bestuurslid en hadden ze een nadrukkelijke rol in de ontwikkeling van SAT. Natuurlijk was een passend afscheid voor de aftredende leden op zijn plaats geweest, maar vanwege alle maatregelen rondom Corona is, wordt een andere vorm gezocht. Stichting Ateliers Tilburg dankt de drie aftredende leden hartelijk voor hun vrijwillige inzet en wenst hen veel succes inde toekomst.

Bekijk ook deze berichten

🐉🔥Virtueel hossen met Lockdown Libi🔥🐉

Stichting Ateliers Tilburg, Pieterboys en Studio Bangana streamen de pan uit tijdens carnaval! Stichting Ateliers Tilburg haakt in op de ontstane problematiek rondom jongeren in lockdown en biedt in samenwerking met partners, die een ijzersterk netwerk hebben in de urban culture, een fris programma aan in de carnavalsvakantie. Onder de titel ‘Lockdown Libi’ (‘Libi’ is…

Bekijk

Hallo wereld!🥂🎉

Welkom op onze gloednieuwe website! Met dank aan Spruit Digital en Gemeente Tilburg.

Bekijk

🏝⚠️🏴‍☠️ Tilburg als schatkaart met ‘Schat van makers’ 🏴‍☠️⚠️🏝

Stad van Makers en Ateliers Tilburg verstoppen deze meivakantie ‘kunstschatten’ in Tilburg. Ga op zoek naar de gouden kunstpakketjes en vind kunstwerken van makers, vrijkaarten voor een museumbezoek of één van de drie andere hoofdprijzen. Van 3 tot 9 mei organiseren Stad van Makers en Ateliers Tilburg een zoektocht naar kleine kunstcadeautjes onder de noemer…

Bekijk