🆕⭐ Nieuwe Raad van Toezicht voor Ateliers Tilburg ⭐🆕

21 januari 2021 door

De Raad van Toezicht van Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is per 1 januari 2021 vernieuwd. Paul Peters, Wilbert van Herwijnen en Annemarie Pijnappel geven het stokje na jarenlange inzet per die datum door aan een nieuwe, vijfkoppige raad. Noud Broeren (Forward Advocaten) is halverwege 2020 toegetreden en bekleedt de voorzittersrol. De rest van de nieuwe raad bestaat uit: Thomas Bedaux (Bedaux de Brouwer Architecten), Anne Beijer (Theaters Tilburg), Marieke de Wolf (Kunstloc) en Aad Scheepers (Adlasz).

Stichting Ateliers Tilburg is blij met deze expertise en ziet er naar uit om de plannen voor de komende jaren onder toeziend oog van deze club te realiseren. Binnenkort worden de nieuwe de leden via onze socials uitgebreider voorgesteld.

Vanaf 2018 hielden Paul, Wilbert en Annemarie toezicht op de directeur/ bestuurder, maar in de jaren ervoor waren zij actief bestuurslid en hadden ze een nadrukkelijke rol in de ontwikkeling van SAT. Natuurlijk was een passend afscheid voor de aftredende leden op zijn plaats geweest, maar vanwege alle maatregelen rondom Corona is, wordt een andere vorm gezocht. Stichting Ateliers Tilburg dankt de drie aftredende leden hartelijk voor hun vrijwillige inzet en wenst hen veel succes inde toekomst.

Bekijk ook deze berichten

🏞️ Samen werken aan kunst op landschapspark Assisië 🏞️

Prisma, Studio Assisië en Stichting Ateliers Tilburg tekenen intentieverklaring. Op 28 februari 2022 hebben Prisma, Stichting Ateliers Tilburg en Stichting Studio Assisië een intentieverklaring getekend. Daarin spreken ze af dat zij dit jaar gebruiken om te onderzoeken hoe kunst en cultuur nog beter kunnen bijdragen aan de aantrekkingskracht en beleving van Landpark Assisië in Biezenmortel….

Bekijk

📘🎼 Concert en presentatie van het boek: “3 Mythen” 🎼📘

Associaties over water en zijn krachten.Zondag 2 oktober 15.00 uur in het Factorium. Concert en boekpresentatie met: Gabriele Paulsen (compositie), Annette Paulsen (beeld) en optredens van o.a. Cobi Bol (percussie), Alfonso Gonzalez Martinez (piano), Mimi Akkermans (dwarsfluit) & Michiel de Voogd (zang). Entree gratis. Het betreft een samenwerking tussen Gabriele Paulsen, Annette Paulsen en het…

Bekijk

🍃🌳Werkperiode bij Allemans voor huurders van Ateliers Tilburg 🌳🍃

Abd Abdelkader Abd Alwahed eerste resident in groene oase. Op 4 juli 2022 start kunstenaar Abd Abdalkader Abd Alwahed met een residentie van drie maanden bij Allemans in Moerenburg. Abd krijgt de kans om in een prachtige groene omgeving werk te maken en geïnspireerd te raken. Na drie maanden wordt zijn werkperiode afgesloten met een…

Bekijk