Hallo wereld!๐Ÿฅ‚๐ŸŽ‰

17 juli 2020 door

Welkom op onze gloednieuwe website! Met dank aan Spruit Digital en Gemeente Tilburg.

Bekijk ook deze berichten

๐ŸŒŸ๐ŸŽ™๏ธ ‘In de ateliers’, de podcast ๐ŸŽ™๏ธ๐ŸŒŸ

โ€˜In de ateliersโ€™ de podcast, is een zesdelige serie met intieme portretten van Tilburgse makers op beeld en tape. Menselijke verhalen over artistieke en persoonlijke identiteit binnen en buiten de muren van hun atelier. Vanaf 11 maart komt er elke donderdagavond om 18:30 uur een podcast aflevering en een fotoserie van een nieuwe maker online….

Bekijk

Tilburgse Artpack toont kunstenaars uit verschillende hoeken van de stad

VANAF 10 NOVEMBER VERKRIJGBAAR BIJ DE NACHTZUSTER Tilburg is een stad van makers. Stichting Ateliers Tilburg en Stad van Makers bieden deze makers graag een offline podium en een warm plekje in de spotlight. Daarom nodigden zij zes uiteenlopende culturele instellingen uit onze stad uit om een kunstenaar aan te dragen voor een exclusieve uitgave!…

Bekijk

๐ŸŒพ๐ŸŒฟTweede resident bij Stichting Allemans ๐ŸŒพ๐ŸŒฟ

Afgelopen zomer besloten Ateliers Tilburg en Stichting Allemans de handen ineen te slaan voor een nieuwe residentieplek. Iedere drie maanden mogen wij een nieuwe maker uit ons huurdersbestand aandragen, die de groene locatie van Stichting Allemans tot beschikking krijgt als werkruimte. Tof hรจ? Inmiddels is Djennรฉ Fila als tweede resident neergestreken in het bijzondere Moerenburg….

Bekijk