🏝⚠️🏴‍☠️ Tilburg als schatkaart met ‘Schat van makers’ 🏴‍☠️⚠️🏝

14 april 2021 door

Stad van Makers en Ateliers Tilburg verstoppen deze meivakantie ‘kunstschatten’ in Tilburg. Ga op zoek naar de gouden kunstpakketjes en vind kunstwerken van makers, vrijkaarten voor een museumbezoek of één van de drie andere hoofdprijzen.

Van 3 tot 9 mei organiseren Stad van Makers en Ateliers Tilburg een zoektocht naar kleine kunstcadeautjes onder de noemer #schatvanmakers. De gelukkige vinders kunnen de pakketjes opsporen op verschillende plekken in Tilburg. Hints over de vindplaats krijg je via de social media kanalen van Stad van Makers (@stadvanmakers) en Ateliers Tilburg (@atelierstilburg).

De meeste pakketjes bevatten kleine kunstwerkjes van Tilburgse makers, maar er zijn ook grote cadeaus te vinden! Met o.a. een diner bon voor twee personen door De Pieterboys, vrijkaarten voor zowel museum De Pont als het TextielMuseum en nog veel meer. De hoofdprijzen zijn vermomd als munten. De munten ruil je in bij locatie Carré 32 van Ateliers Tilburg.

Wil jij een pakketje aanleveren voor #schatvanmakers? Momenteel zijn de partijen nog op zoek naar deelnemers voor deze actie! Dus ben jij een kunstenaar óf maker in de breedste zin van het woord? Neem contact op met Stad van Makers via stadvanmakers@makeitintilburg.nl of Ateliers Tilburg via info@atelierstilburg, aanmelden kan tot 26 april.

Dit programma is onderdeel van Lockdown Libi 3.0. Onder de titel ‘Lockdown Libi’ (‘Libi’ is Surinaams/straattaal voor ‘leven’) streamen Ateliers Tilburg, Studio Bangana en De Pieterboys voor de derde keer een cultureel programma in de meivakantie.

Bekijk ook deze berichten

🎇📒 Jaarverslag 2020 📒🎇

Met gepaste trots presenteren we jullie het jaarverslag in woord en beeld. 2020 was een jaar waarin we hebben gestroomlijnd, schoongemaakt en ontrafeld. Met als belangrijkste doel de organisatie weer gezond te krijgen en vaste grond onder de voeten te krijgen. En dat was nodig. In dit jaarverslag lees je de balans van het afgelopen…

Bekijk

📝Stad vol karakters: Floor Westerburgen📝

“Ik wil makers letterlijk en figuurlijk de ruimte geven” Tilburg is een stad in beweging. Een plek waar de rauwe randjes een sociaal hart omsluiten, en waar we in rap tempo vergroenen. Een open thuishaven voor makers, culturele vernieuwers en zinnenprikkelende niches. Tilburg is, kortom, een stad met karakter. Én eentje met karakters. Markante stadsbewoners…

Bekijk

Residentie Allemans🎋

❌ Let op: Deze oproep is reeds gesloten. Houd onze website en socials in de gaten voor updates m.b.t. de residentie en residenten. Kunstenaar gezocht voor een werkperiode van vier maanden bij Allemans. Ateliers Tilburg zet haar netwerk graag in om kunstenaars een podium te geven, maar ook om mooie werkruimtes op bijzondere plekken beschikbaar…

Bekijk