Joep van Gassel

Carré - Ruimte 18

Joep van Gassel

Dit is Joep van Gassel

"Mijn creativiteit laat ik los in de openbare ruimte. Naast het ontwerpen van vloer- en muurschilderingen en objecten maak ik grafische ontwerpen, illustraties en geef ik workshops zoals bijvoorbeeld graffiti. Ambacht is al sinds het begin belangrijk in mijn werk. Projecten starten altijd analoog en worden hierna regelmatig digitaal uitgewerkt. Of het nou een graffiti schildering, illustratie op een t-shirt is of een buitenbar bij een evenement, het eindresultaat wordt altijd op een ambachtelijke manier gerealiseerd.

Daarnaast heb ik regelmatig community art projecten lopen, waarbij ik organiseer en doceer met passie voor mijn vak en ik procesbegeleider ben. Ik voel me zowel ontwerper, als schilder met kwaliteiten die mooi samenkomen in mijn werk als urban artist. Mijn werk kenmerkt zich door heldere, krachtige vormen die aangepast zijn aan de omgeving waarin ze zich bevinden."

Joep van Gassel

Professie
Urban artist
Telefoon
06 24 53 02 03

Volg Joep van Gassel

"Het begin van een opdracht: jouw wensen"

Over deze locatie

Atelier Carré

💥 Een unieke broedplaats voor kunstenaars 💥

Locatie Carré is de plek voor de autonome kunstenaar. Op deze unieke locatie zijn ruim 100 ateliers en is er een grote ruimte waar alle huurders (van alle panden!) samen kunnen komen.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Wouter van Boesschoten

Wouter van Boesschoten

Schilderkunst
Romee van Oers

Romee van Oers

Beeldende kunst