Jofke

Gershwin - Ruimte 2

Jofke

Dit is Jofke

Zolang zij zich herinnert verkent Jofke emoties en wat er is buiten het waarneembare. Zij gelooft dat ons lichaam en onze intuïtie het primair middel zijn om onszelf en de wereld waarin we leven te leren begrijpen. Jofke vindt het belangrijk om hier bewust van te zijn en te onderzoeken wat ons beweegt: ‘We hebben ons leven lang de tijd om hiermee te oefenen en kunst is daar een ideaal middel voor. Ik doet dit omdat ik niet anders kan. Het is mijn missie, de reden van mijn bestaan en mijn drijfveer voor de verbeelding van de thema’s die mij bezighouden’. Met Studio Xplo begeleidt Jofke anderen bij hun creatieve ontwikkeling, met name met teken- en schilderlessen in de vorm van cursussen, dagbesteding en workshops. Daarbij begeleidt zij stagiaires en vrijwilligers. Haar expertise is werken met mensen met een visuele beperking. Op www.Jofke.nl vind je een overzicht van haar websites.

Jofke

Professie
Beeldend kunstenaar
Website
www.jofke.nl
Telefoon
06 39 82 62 86

Volg Jofke

"Ik wil het onzichtbare voelbaar maken en het voelbare zichtbaar."

Over deze locatie

Atelier Gershwin

🚧 Dé plek voor vakmanschap 🚧

Locatie Gershwin is de plek voor de ambachtslieden. Hakken, zagen, boren, schaven en brons gieten - hier kan en mag het allemaal!

De locatie kenmerkt zich door de grote ruimtes met hoge plafonds, de ruimtes in het pand variëren van 100m2 tot wel 200m2.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Beeldende kunst en drie dimensionale vormgeving
Petra Jacobs

Petra Jacobs

Beeldend kunstenaar