Manon Jeuken

Goretti - Ruimte R104

Manon Jeuken

Dit is Manon Jeuken

foto: Shaped and Outgrown: 5 jaar alumni St. Joost ‘s-Hertogenbosch, Willem Twee kunstruimte, 2021. door: Marcus Peters

Met mijn werk creëer ik scènes die de ervaring oproepen dat deze deel zijn van een groter geheel. Wat dat grotere geheel is, blijft voorlopig onbeantwoord. Ik speel met wat de realiteit is en de illusie. Mijn inspiratie hiervoor is de oase. In de oase kan de blik even tot rust komen, vrij ronddwalen in de ruimte en spelen zonder de druk van tijd. Ik maak plaatsgebonden installaties waarin sculptuur en fotografie een centrale rol spelen. Door foto’s te combineren met sculpturen wil ik een gevoel van bevreemding oproepen bij de beschouwer; over wat is en wat was. 

Met mijn werk hoop ik een gevoel van vrijheid te laten ervaren. Los van het verleden en los van de toekomst. Ik ben op zoek naar het gevoel van zorgeloosheid en tijdloosheid.

Manon Jeuken

Professie
Beeldend kunstenaar
Telefoon
06 34 31 24 12

Volg Manon Jeuken

"Met mijn werk hoop ik de beschouwer te bevrijden van de alledaagse beslommeringen, door de beschouwer een andere wereld voor te toveren."

Over deze locatie

Atelier Goretti

🎨 Cursus en ambacht 🎨

Goretti een locatie voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Dit is dé plek waar je een mix van kunsteducatie, ateliers en expositieruimtes vindt. Je werkt er in een boeiende en inspirerende omgeving naast Park, dichtbij museum De Pont en het Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever
Studio Hop

Studio Hop

Tassenmaker