NS16

Ruimte 15

Een prachtig licht atelier met enorm veel potentie! Locatie NS16 is dé plek voor makers die op zoek zijn naar een hechte club van makers. Dit pand is met slechts 5 minuten lopen naar het centrum en de spoorzone van Tilburg, de meest centraal gelegen locatie van SAT. Naast werkruimtes beschikt NS16 over een expositieruimte die je kunt huren voor exposities of andere culturele evenementen. 

USP's: 

 • Licht atelier door een groot dakraam
 • Eigen waterpunt
 • Dubbele deuren
 • Gezamenlijke keuken
 • Gratis parkeergelegenheid 

In NS16 huren onder anderen kunstenaars, grafische talenten en creatieve ondernemers. Je vindt er onder meer de Vermijspers en een zeer uitgebreide grafische werkplaats die gedeeld wordt door vier ontwerpers. Aan de achterzijde van het pand, in een apart bijgebouw, zijn bovendien Dans Brabant en Club Soda te vinden.

Let op: reageren kan tot 20 januari middels het contactformulier hiernaast. Vanuit alle aanmeldingen wordt een voorselectie gemaakt. Deze selectie wordt uitgenodigd voor een eerste bezichtiging.    

Specificaties

Oppervlakte
44m2
Verdieping
0
Beschikbaar per
1 februari 2021
Internet
Inclusief

Kosten

Huurprijs:
264,-
Serviceprijs:
66,10
Overige kosten:
-
Totaal:
€ 330,10 ex. btw

Meer info

Ik heb interesse in deze ruimte Vertel mij meer via WhatsApp

Reageer direct


  Over deze locatie

  Atelier NS16

  🚂 In de levendige spoorzone 🚂

  NS16 is een atelier-complex voor kunstenaars en cultureel ondernemers in het hart van Tilburg, waar jonge kunstenaars en vormgevers met een grote diversiteit aan disciplines onder één koepel hun beroep uitoefenen.

  Naast 14 ateliers beschikt NS16 over een publieksruimte die ingezet kan worden voor diverse culturele activiteiten en exposities. 

  Bekijk locatie

  Makers op deze locatie

  Annette Paulsen

  Annette Paulsen

  Beeldend kunstenaar
  Wobby

  Wobby Club

  Kunstenaarsinitiatief