Remco van Dun

NS16 - Ruimte 5

Remco van Dun

Dit is Remco van Dun

Sinds 2011 heb ik een ontwerpstudio in Tilburg en heb daarnaast als freelancer nog extra ervaringen opgedaan bij verschillende ontwerpbureaus. Als vormgever zoek ik vaak de spanning op tussen cultureel en commercieel werk. Met mijn ontwerp help ik deze mensen bij het verwezenlijken van hun bedrijf, museum, evenement, product en meer. Daarnaast denk ik graag mee op conceptueel niveau over de strategie en branding van een project.

Mijn interesse ligt in heldere tijdloze vormgeving met een sterk typografisch karakter, waarbij ik probeer tot de essentie te komen van wat er nodig is voor een project. Dit doe ik zowel online als offline. Het creëren van visuele systemen waarbij grafische elementen door middel van herkenbaarheid een eigen leven gaan leiden. Dit in combinatie met de tactiliteit van geschikte materialen en kwaliteit in drukwerk vormen de ingrediënten voor een geweldig project. 

 

Remco van Dun

Professie
Ontwerpstudio

Volg Remco van Dun

"Ik zie vormgeving als dialoog tussen opdrachtgever, ontwerper en toeschouwer."

Over deze locatie

Atelier NS16

🚂 In de levendige spoorzone 🚂

NS16 is een atelier-complex voor kunstenaars en creatieve ondernemers in het hart van Tilburg, waar jonge kunstenaars en vormgevers met een grote diversiteit aan disciplines onder één koepel hun beroep uitoefenen.

Naast 14 ateliers beschikt NS16 over een publieksruimte die ingezet kan worden voor diverse culturele activiteiten en exposities. 

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Michiel Corten

Michiel Corten

Multimedia design
Annette Paulsen

Annette Paulsen

Beeldend kunstenaar