Veldhovenring

Ruimte 8

Aan de Veldhovenring biedt Stichting Ateliers Tilburg ruimte aan creatieve ondernemingen. Deze ruimte is geschikt voor verschillende disciplines en bevindt zich op de eerste verdieping in het voorste deel van het pand.

Met 5 minuten fietsen sta je in hartje Tilburg én je bevindt je onder een dak met gelijkgestemden. Grenzend aan de Spoorzone en het Museumkwartier zit je op een kei- inspirerende plek. Zie ook: Veldhovenring – Ateliers Tilburg 

Ons pand aan de Veldhovenring beschikt over een prachtige patio waar je bij mooi weer samen kunt komen om je kennis en ervaring te delen.

Ben jij benieuwd naar deze ruimte? Reageer via het 'reageer direct'-formulier op deze pagina. Je kunt reageren t/m woensdag 26 juni 2024. Op donderdag 27 juni maken we de selectie voor een eerste bezichtiging in de eerste week van juli. 

* Vergeet niet je portfolio mee te sturen
* Deze ruimte is helaas niet geschikt als muziek- of dansstudio
* We gaan momenteel richting de eindafrekening servicekosten. De voorschotten in deze advertentie zijn gebaseerd op 2023 en worden na de eindafrekening opnieuw berekend.

Let op: Deze ruimte staat momenteel onder optie. Dat betekent dat er een bezichtiging staat gepland met een potentiële kandidaat en je nu niet kunt reageren op dit atelier. Mochten we er met deze kandidaat niet uitkomen, dan komt de ruimte binnenkort weer beschikbaar. Houd onze website dus gerust in de gaten.

Specificaties

Oppervlakte
38m2
Verdieping
1
Beschikbaar per
15 juli 2024
Internet
Inclusief

Kosten

Huurprijs:
294,88
Serviceprijs:
158,46
Overige kosten:
-
Totaal:
€ 453,34 ex. btw

* dit is een btw pand, houd dus rekening met 21% btw bovenop de genoemde prijs. Om in aanmerking te komen voor deze ruimte dien je daarom ingeschreven te staan bij de KVK.

Meer info

Waterpunt dichtbij:
Ja
Eigen waterpunt:
Nee
Krachtstroom:
Nee
Lichtinval:
Gemiddeld
Rolstoeltoegang:
Nee
Vloertype:
Onbekend
Ik heb interesse in deze ruimte

Reageer direct

Op de hoogte blijven van onze beschikbare ruimtes?

Wil jij direct op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuw atelier vrijkomt?

Meld je aan

Makers op deze locatie

Lotte Swart

Lotte Swart

Productontwerper
Martijn Swolfs

Martijn Swolfs

Designer