Studio 17.03

Veldhovenring - Ruimte 3

Studio 17.03

Dit is Studio 17.03

STUDIO 17.03 is een samenwerking tussen Sara de Kort en Hanneke Verhoeven. Vanuit ons gezellige kantoor aan de Veldhovenring doen we ieder ons eigen ding, maar werken we ook samen. Jouw voordeel? Je kunt grotere projecten bij ons neerleggen en als je tekst wordt, als je wil, door twee ervaren tekstschrijvers bekeken.
Waarom 17.03? Onze ouders werden allebei op dezelfde dag verrast met een roze wolk. Oké, Hanneke kwam een jaar eerder ter wereld dan Sara. Maar laten we daar niet te lang bij stilstaan. Al meer dan dertig jaar is 17 maart ónze dag. We hebben dan ook niet lang getwijfeld over onze gezamenlijke naam: STUDIO 17.03 it is!    

Studio 17.03

Professie
Schrijverscollectief

Volg Studio 17.03

"Waar wij blij van worden? Van mooie dingen maken met leuke mensen. In welke vorm dan ook: een interview of complete campagne, een corporate story of webtekst. Samen zoeken we naar de beste manier om jouw verhaal te vertellen."

Over deze locatie

Atelier Veldhovenring

🗺️ Etalage naar de buitenwereld 🗺️

Locatie Veldhovenring is de plek voor de creatieve starter of jonge ondernemer in Tilburg. Het gebouw is in 2019 compleet gerenoveerd en heeft daarom een hoog afwerkingsniveau.

 

Bekijk locatie

Makers op deze locatie