Martijn Swolfs

Veldhovenring - Ruimte 10

Martijn Swolfs

Dit is Martijn Swolfs

"Ik ben Martijn Swolfs, kom uit Goirle en woon in Tilburg. Ik heb mijn bedrijf gestart in 2017 en ben in april 2020 fulltime aan de slag gegaan in E-wolve. Ik had altijd al een passie voor online retail/dienstverlening en alles wat je achter de computer kon 'maken'. Van muziek maken tot aan games maken, ik vond het altijd al geweldig.

Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met online marketing en webdevelopment en toen wist ik dat ik daar mijn werk van wilde maken. Meteen na de studie begonnen met E-wolve en daarnaast een parttime loondienstverband aan gegaan als online marketeer. Maar ik kon niet volledig mijn ei kwijt in een loondienstverband. Vandaar de keuze om me per april 2020 fulltime te gaan richten op E-wolve, waarin ik de vrijheid heb om de dingen te doen zoals ik ze goed acht.

Het mooiste aan het ondernemen vind ik de verscheidenheid aan klanten die je kan bedienen. Dat zorgt ervoor dat je dagen zo divers zijn. Het is heerlijk om grote bedrijven te helpen met een hele vette nieuwe website, maar ook om starters te helpen in het opzetten van hun online brand. Daar krijg ik enorm veel energie van. "

Martijn Swolfs

Professie
Designer
Website
ewolve.nl
Telefoon

Volg Martijn Swolfs

"Door middel van een eerste goede kennismaking, kan ik altijd een design maken dat past bij het bedrijf en bij de persoon. Door het begrijpbaar maken van de techniek, kan de klant na livegang ook zelf aan de website werken!"

Over deze locatie

Atelier Veldhovenring

🗺️ Etalage naar de buitenwereld 🗺️

Locatie Veldhovenring is de plek voor de creatieve starter of jonge ondernemer in Tilburg. Het gebouw is in 2019 compleet gerenoveerd en heeft daarom een hoog afwerkingsniveau.

 

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Lotte Swart

Lotte Swart

Productontwerper