Masterclass fermenteren // Lockdown Libi

Let op: dit is een online event en dus alleen bij te wonen via Zoom of Youtube livestream.

Deze manier van eten bewerken maakt een flinke opmars en begint daarmee zijn stoffige imago te verliezen. Producten zoals kimchi zijn in steeds meer hippe eetzaakjes te vinden en zijn eigenlijk best makkelijk zelf te maken.

Kok Thom Hehemann geeft deze avond een online masterclass zodat jij kennis kunt maken met het fermenteren van eten. Wat is het is, hoe doe je het, wat heb je er allemaal voor nodig en hoe werkt zo’n proces nou eigenlijk?

Tijdens deze masterclass laat Thom je alle stappen zien in een livestream & jij kan dus live meedoen! Alle deelnemers krijgen van te voren een lijst doorgestuurd met de spullen die je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Dus registreer je gauw via de knop hiernaast.

(De video plaatsen we later ook online, dus terugkijken kan!)

Evenementinformatie

Datum

22 december 2020

Tijd

20:00

Plaatsen
100/100
Locatie
Carré
Carré 32, 5017 JE Tilburg
Sorry, Event Expired