Open atelierdagen bij locatie Gershwin

In het weekend van 25 en 26 september zetten de kunstenaars van de Gershwin-ateliers hun deuren wagenwijd open voor publiek. De veertien makers, uiteenlopend van theatergezelschappen, beeldhouwlieden en meubelmakers, sloegen de handen in een om samen dit open weekend te organiseren.

Locatie Gershwin is een van de tien locaties van Stichting Ateliers Tilburg. Het oude schoolgebouw is sinds 2019 in gebruik als atelierpand waarmee het zich heeft ontplooit als dè plek voor het grovere werk: hakken, zagen, boren, schaven en brons gieten – het kan en mag hier allemaal!

In de galerij, die de ateliers met elkaar verbindt, verzameld zich het werk van alle kunstenaars. Maar dit keer zijn ook de atelierdeuren geopend, zodat je een kijkje achter de schermen kunt nemen.

Deelnemende kunstenaars: Jofke van Loon (Studio Xplo)Beeldhouw Service Centrum TilburgMarieke VromansCorrie Sup en Henk WesterhofTom l’IstelleMartijn van DalenCharlotte GodfriedtLin RoosenOntwerpstudio by aaaaPetra JacobsTon NaronWiersma & SmeetsWick TelgenkampPerformancegezelschap ZwermersGerrie Weideveld.

Evenementinformatie

Datum

27 mei 2024

Tijd

13:43

Plaatsen
Locatie
Gershwin
Gershwinstraat 10, 5012 AR Tilburg
Sorry, this event is expired and no longer available.