Balletzaal

Jan van Besouw

Danszaal

Deze prachtige balletzaal met mooie hoge gewelven bedraagt 110 m2 en heeft een grote spiegelwand en vaste balletstang. De ruimte is voorzien van een geluidsinstallatie en aan de ruimte grenst een ruime kleedkamer.

Over de ruimte

Kosten
45 euro per dagdeel incl. btw
Beschikbaarheid
Dinsdag 09.00 uur tot 14.30 uur
Donderdag 09.00 uur tot 14.30 uur

Goed om te weten

  • Ruime keuze aan diverse ruimtes
  • Vanaf Tilburg centrum 15 min. met de auto en 20 min. met de fiets of OV
  • Unieke monumentale locatie centraal gelegen in Brabant
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitstekende horeca-faciliteiten
  • Beschikking over diverse technische middelen
  • Gelegen vlakbij de A58

Reageer op deze ruimte

"*" geeft vereiste velden aan

Let op: het contact van deze ruimte verloopt via Jan van Besouw. Zij zullen contact opnemen. Heb je directe vragen? Mail dan naar verhuur@janvanbesouw.nl

Meer Jan van Besouw ruimtes

Theaterzaal

Studio kelder

Lokaal 1.021

Lokaal 2.001

Lokaal 1.022

Over Jan van Besouw

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Cultureel Centrum Jan van Besouw plaats aan tal van activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich dan ook uitstekend voor: een grote theaterzaal, foyercafé, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend culturele hart van Goirle. Wij van Stichting Ateliers Tilburg mogen met trots een aantal van deze ruimtes op onze kanalen onder de aandacht brengen. De aangeboden zalen en oefenruimtes zijn uitermate geschikt voor podiumkunsten. Middels het contactformulier brengen we je rechtstreeks in contact met Jan van Besouw. De verdere communicatie en verhuur verloopt dan ook via hen.