Vacature medewerker verhuur Stichting Ateliers Tilburg

30 september 2024 door

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het maakklimaat en zie je kansen in iedere leegstaande ruimte in Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die onder andere samenwerkt met de gemeente Tilburg om (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte te bieden in Tilburg. Met dat doel voor ogen ontwikkelt, beheert en verhuurt Ateliers Tilburg al sinds 2004 cultureel vastgoed in Tilburg. Dit heeft al geleid tot een aanzienlijke groei van het aantal panden en ateliers in de stad en dat is ook nodig. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. Én waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft momenteel twaalf panden in beheer.

Missie

Stichting Ateliers Tilburg creëert en onderhoudt betaalbare (werk)ruimte voor professionele makers en culturele organisaties in alle kunstdisciplines.

Wat zoeken we?

We zoeken iemand die een goede visie heeft op de verhuur van betaalbare ruimte aan makers. Je hebt oog voor de doelgroep, je bent zakelijk, bewaakt de afgesproken doelen en opereert vanuit een hart voor kunst. Je selecteert de juiste disciplines op de juiste plek en je weet precies wie waar zit. Je bent in staat een exploitatiebegroting op te stellen en mee na te denken over huurprijzen en servicekosten. Daarnaast ga je actief aan de slag met de tijdelijke verhuur van onze leslokalen in Goretti.

Als je bekend bent met de verhuur van ruimtes, weet je dat je ook in gesprek moet over opleveren, klachten over onderhoud, betalingsachterstanden en andere zaken. Je bent in die processen duidelijk maar ook klantvriendelijk.

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft een relevante opleiding op HBO niveau en/ of minimaal vijf jaar passende werkervaring
  • Is bekend met de stad Tilburg en de kansen op vastgoedgebied
  • Heeft een relevant netwerk in culturele sector

Wat bieden we:

  • 32 uur per week
  • Salaris in overleg
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltimebaan)
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • Een fijne werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie

Interesse? Reageer voor 20 november 2024 door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar tyrell@atelierstilburg.nl. Mocht je vragen hebben n.a.v. deze vacature, stuur dan een bericht naar tyrell@atelierstilburg.nl of bel 06 18 80 79 50.

Bekijk ook deze berichten

Tip: 3 nieuwe ateliers in hartje Tilburg 📢

Strijbos & Van Rijswijk is een componistenduo en een Tilburgse culturele instelling gevestigd aan de Lange Nieuwstraat midden in de Spoorzone. Ze werken al meer dan 25 jaar zowel nationaal als internationaal. Ze creëerden op vele plekken een oeuvre dat landschapsopera’s omvat, zogenaamde ‘walkscapes’ en live muziek performances.  In de zogenaamde Biotoop komen 3 ateliers beschikbaar. TilburgsAns…

Bekijk

Studio Jahe snijdt hout in Moerenburg

In het weekend 20 en 21 januari werp je onder de noemer ‘Buitenste binnen’ een blik op de ambacht van het houtsnijden. Studio Jahe, een designstudio uit Tilburg, gebruikte een omgevallen boom in Moerenburg als materiaal voor nieuw houtwerk. Bij Allemans, gevestigd in een oude Vlaamse schuur in Moerenburg, huizen diverse maatschappelijke initiatieven: Vergeten Fruit,…

Bekijk

Floor Westerburgen zwaait met trots af en start een nieuw avontuur

Na vijf intensieve jaren bij Stichting Ateliers Tilburg (SAT) gaat Floor Westerburgen een nieuwe uitdaging aan. Per medio november 2024 zal zij haar functie als directeur-bestuurder neerleggen om aan de slag te gaan als studiecoördinator Art & Research bij AKV St. Joost. Tijdens haar tijd bij SAT heeft Floor niet alleen de nodige uitdagingen getrotseerd…

Bekijk