🛠👷 Stichting Ateliers Tilburg is op zoek naar een nieuwe beheerder👷🛠

18 november 2020 door

Ben jij op zoek naar een baan als beheerder in een artistieke omgeving? Heb je veel ervaring, twee gouden handen en ben je communicatief sterk? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. Én waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft negen panden in beheer.

De werkzaamheden bestaan uit dagelijks beheer en onderhoud aan onze panden. Deze vacature is vooral gericht aan mensen die goed kunnen schilderen, maar op heel veel terreinen handig zijn: sloten vervangen, loodgieterswerk en kleine reparaties. De stichting huurt ook wel eens externen in voor de grotere klussen, maar we zoeken iemand die de meeste onderhoudsklussen zelfstandig aankan. Dat betekent ook dat je goed kunt plannen en prioriteit kunt bepalen.

Voor de makers die studio’s of atelierruimtes huren bij ons, ben je een direct aanspreekpunt en je koppelt terug aan de collega’s op kantoor. Je geeft sleutels uit en controleert ruimtes als er een huurder vertrekt. Naast twee gouden handen, ben je dus ook communicatief sterk en heb je affiniteit met kunst en cultuur. Je werkt direct samen met twee andere beheerders en je vindt het niet erg om soms ook buiten werktijden een calamiteit op te lossen. Een BHV-diploma is een pre en we geven de voorkeur aan iemand die in Tilburg woont.

Wat bieden we:

  • 24 tot 32 uur per week. We zoeken in eerste instantie iemand die vanaf 1 januari 2021 een dagin de week meeloopt met de huidige beheerder. Vanaf maart 2021 wordt je contract omgezetnaar een jaarcontract.
  • Salaris € 2061,- bruto bij een fulltime baan (leeftijdsafhankelijk)
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime baan)
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • Een fijne, creatieve werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatieInteresse?

Reageer voor 30 november 2020 door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar floor@atelierstilburg.nl

Bekijk ook deze berichten

🗺️📍 Schatkaart van Makers 📍🗺️

Afgelopen meivakantie verstopten we samen met Stad van Makers ruim 100 kunstschatten in de stad Tilburg. Middels de Schatkaart van Makers hebben we alle deelnemers kunstenaars, ontwerpers en creatieven duizendpoten in beeld gebracht. Dank jullie wel ♥️! Elk geel kruisje staat voor een gevonden schat en een maker. Je ziet niet alleen welke schat op welke plek…

Bekijk

🔑⚙️ Gesloten / Vacature: Ateliers Tilburg is op zoek naar een beheerder ⚙️🔑

Deze vacature is reeds gesloten. Ben jij op zoek naar een baan als beheerder in Tilburg? Heb je veel ervaring, twee gouden handen en ben je communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! Wie zijn wij? Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een…

Bekijk

🌾🌿Tweede resident bij Stichting Allemans 🌾🌿

Afgelopen zomer besloten Ateliers Tilburg en Stichting Allemans de handen ineen te slaan voor een nieuwe residentieplek. Iedere drie maanden mogen wij een nieuwe maker uit ons huurdersbestand aandragen, die de groene locatie van Stichting Allemans tot beschikking krijgt als werkruimte. Tof hè? Inmiddels is Djenné Fila als tweede resident neergestreken in het bijzondere Moerenburg….

Bekijk