Inge Janssens

Dröge - Ruimte 27

Inge Janssens

Dit is Inge Janssens

Ik ben Inge Janssens. In mijn atelier in het Drogepand achter het textielmuseum maak ik onder de naam Kunstd’Inge eigen werk. Mijn voorliefde voor het werken met materialen die al een schoonheid in zich dragen vormen vaker het uitgangspunt. Ik voeg toe of laat juist weg. Spelenderwijs en op gevoel breng ik een beeld tot stand. Ik zit niet vast aan één materiaal, maar acryl en olieverf vormen een basis. De imperfectie van ons mens zijn, de solitaire figuren die in mijn werk een rol spelen raken aan mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige. Op beide gebieden probeer ik te verbinden, er te zijn. In woord en beeld draag ik mensen een warm hart toe. Daarbij mag humor niet ontbreken.

Inge Janssens

Professie
Beeldend kunstenaar
Telefoon

Volg Inge Janssens

"Ik zoek, vind, combineer en speel tot een nieuw beeld ontstaat. Alles kan een drager vormen waarop verf, textuur en kleur hun sporen achterlaten."

Over deze locatie

Atelier Dröge

✂️ Textielfabriek ✂️

Deze locatie is geschikt voor uiteenlopende disciplines: dans, muziek, beeldende kunst, maar uiteraard ook leer en textielbewerking. Voor iedere maker biedt deze plek iets bijzonders. Een gebouw met een rijke geschiedenis direct achter de het bruisende Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

IFFI studio

IFFI studio

Digital design
Renée van Trier

Renée van Trier

Interdisciplinair kunstenaar