Studio Hop

Dröge - Ruimte 29

Studio Hop

Dit is Studio Hop

Ik ben Paulien Hopmans, eigenaar van studio hop. Woon en werk al jaren in Tilburg. Vanaf 2017 in een van de mooie ateliers van het Dröge-complex, naast het Nederlands Textielmuseum.
Ik heb een achtergrond in Textiele Werkvormen (lerarenopleiding), maakte in 2011 kennis met het leerbewerken en het heeft me niet meer losgelaten! ik maak tassen en lederwaren voor particulieren, winkels en de zakelijke markt. Hiernaast geef ik workshops en cursussen om mijn kennis door te geven.

Waarom? Omdat je blij wordt van iets maken!

Studio Hop

Professie
Tassenmaker
Telefoon

Volg Studio Hop

"Ik hou van materialen en technieken, en ik heb leer gekozen om mee te werken omdat het materiaal zo mooi is: de structuur, de stevigheid, de veroudering. Eigenlijk hoef je niet eens zoveel te doen om een mooie tas te maken. Het materiaal spreekt voor zich."

Over deze locatie

Atelier Dröge

✂️ Textielfabriek ✂️

Deze locatie is geschikt voor uiteenlopende disciplines: dans, muziek, beeldende kunst, maar uiteraard ook leer en textielbewerking. Voor iedere maker biedt deze plek iets bijzonders. Een gebouw met een rijke geschiedenis direct achter de het bruisende Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever
Maria van Ewijk

Maria van Ewijk

Beeldend kunstenaar