Larissa Schepers

Dröge - Ruimte 3

Larissa Schepers

Dit is Larissa Schepers

"Ik denk dat het mijn taak is om onze normen en waarden te evalueren en dit te doen door mensen samen te brengen en erover te praten. Laten we praten over alle absurde dingen in deze wereld. Ik wil mensen activeren en bewust maken van ons “normale” gedrag. Doordat ik gebruik maak van  traditionele textiel technieken, wordt er een nieuwe manier van communiceren gecreëerd. Onderwerpen zoals armoede, het internetgebruik, de game-industrie en bijvoorbeeld depressie houden mij bezig. 

De focus van mijn werk ligt voornamelijk op textieltechnieken zoals breien, weven en borduren. De fascinatie voor textieltechnieken die bijna verloren zijn, geven mij de mogelijkheid om in contact te komen met ambachtslieden, zij die met alle liefde hun kennis aan een jongere generatie overdraagt."

Larissa Schepers

Professie
Textiel
Telefoon
06 22 75 49 36

Volg Larissa Schepers

"Laten we praten over alle absurde dingen in deze wereld."

Over deze locatie

Atelier Dröge

✂️ Textielfabriek ✂️

Deze locatie is geschikt voor uiteenlopende disciplines: dans, muziek, beeldende kunst, maar uiteraard ook leer en textielbewerking. Voor iedere maker biedt deze plek iets bijzonders. Een gebouw met een rijke geschiedenis direct achter de het bruisende Textielmuseum.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Studio Hop

Studio Hop

Tassenmaker
Maria van Ewijk

Maria van Ewijk

Beeldend kunstenaar