Ton Naron

Gershwin - Ruimte 9

Ton Naron

Dit is Ton Naron

In deze tijd, waarin mensen zich afzonderen, uitsluiten of elkaar uit de weg gaan, wil ik mensen in al hun diversiteit verbinden.Op mijn 69 ste verjaardag besloot ik dit project te startten. Dit na 50 jaar gewerkt te hebben in de Geestelijke Gezondheidszorg, waarvan de laatste 25 jaar als Trauma-therapeut. Mijn intentie is om bij te dragen aan ons verbindend bewustzijn. Het mooie is dat dit bewustzijn niet altijd heel moeilijk te vinden is. We vinden het in elkaar, onszelf of in de dingen om ons heen.

Het Atriske project is een serie van werken en projecten die voor mij persoonlijk bijdragen aan dit bewustzijn. Een van die projecten is “The Circle of Consciousness” bestaande uit 20 houten beelden gemaakt uit oude, soms haast versteende, boomwortels. Daarmee ik heb een programma ontwikkeld om mensen met verschillende achtergronden door middel van een beeldenkring en relevante gesprekken tot elkaar te bewegen.

De schoonheid van de natuurlijke materialen fungeren voor mij als een stimulans om bewust en gebalanceerd in het leven te staan. En dat, is het delen waard...www.atriske.com

Ton Naron

Professie
Beeldend kunstenaar
Telefoon

Volg Ton Naron

"IK, ZIJ, DAT, WIJ, JULLIE, DIE"

Over deze locatie

Atelier Gershwin

🚧 Dé plek voor vakmanschap 🚧

Locatie Gershwin is de plek voor de ambachtslieden. Hakken, zagen, boren, schaven en brons gieten - hier kan en mag het allemaal!

De locatie kenmerkt zich door de grote ruimtes met hoge plafonds, de ruimtes in het pand variëren van 100m2 tot wel 200m2.

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Beeldhouw Service Centrum Tilburg

Beeldende kunst en drie dimensionale vormgeving
Petra Jacobs

Petra Jacobs

Beeldend kunstenaar