Elles Vennix

Veldhovenring - Ruimte 1

Elles Vennix

Dit is Elles Vennix

Mijn naam is Elles Vennix, eigenaar en fotograaf bij Elleske Fotografie (familieshoots & portfolio-shoots voor modellen) en Frisse Blick (profielfoto’s en andere zakelijke fotografie). Ik ben professioneel fotograaf sinds mei 2015.

Waarom ik in de fotografie terecht ben gekomen is omdat portretteren mijn passie is. Met Grafisch Lyceum en Fotovakschool als achtergrond staat veelzeggend en toepasbaar beeld altijd centraal. Of het nu gaat om zakelijke fotografie van bedrijfsprocessen, events, architectuur of de mens achter je succes. Zakelijke fotoshoot in mijn studio in Tilburg of als we foto’s maken op locatie of bij jouw bedrijf. Ik ga altijd op zoek naar de juiste sfeer. “Zakelijk, maar niet onpersoonlijk"

Elles Vennix

Professie
Fotograaf
Telefoon

Volg Elles Vennix

"In mijn werk als portretfotograaf staat de mens bij mij centraal, waarbij karakter, expressie en creativiteit een grote rol spelen."

Over deze locatie

Atelier Veldhovenring

🗺️ Etalage naar de buitenwereld 🗺️

Locatie Veldhovenring is de plek voor de creatieve starter of jonge ondernemer in Tilburg. Het gebouw is in 2019 compleet gerenoveerd en heeft daarom een hoog afwerkingsniveau.

 

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Lotte Swart

Lotte Swart

Productontwerper
Martijn Swolfs

Martijn Swolfs

Designer