Melissa Kamp

Veldhovenring - Ruimte 5

Melissa Kamp

Dit is Melissa Kamp

How About Design is een Branding & Design studio voor merken en organisaties die het verschil willen maken. Naast ontwerp studio is How About Design ook de plek voor creatieve workshops en coaching voor startende ontwerpers.

Ik ben Melissa Kamp, eigenaar en zelfstandig designer van How About Design. Ik heb een specialisme in zowel on- als offline visuele branding en design. Ik werk voor een diversiteit aan klanten binnen branches zoals zorg, onderwijs, cultuur en duurzame consumenten producten. Ik ben zelf vooral op zoek naar samenwerkingen met organisaties en ondernemers die graag iets willen bijdragen, dat kan bijvoorbeeld educatief, cultureel, of duurzaam zijn. Samen maken wij het verschil.

Ben je op zoek naar hoe je jouw verhaal visueel naar buiten kunt brengen? Is jouw organisatie toe aan een nieuwe huisstijl? Of zoek je juist iemand die nieuwe grafische uitingen kan ontwerpen in jullie bestaande huisstijl? Heb je een idee voor een boek en wil je die graag laten vormgegeven? Past de website van jouw organisatie niet meer bij de missie? Of je nou nog moet ontdekken welk verhaal je wil vertellen, of dat je al precies weet waar je voor staat, ik help je graag met het uitdenken, visualiseren en uitrollen van jouw idee.

Wat jouw vraag ook is, ik kijk samen met jou naar wat je echt nodig hebt om jouw doel te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat jouw verhaal tot haar recht komt.

Melissa Kamp

Professie
Grafisch ontwerp & Digital design
Telefoon
06 39 77 45 55

Volg Melissa Kamp

"Als ontwerper maak ik het verhaal van mijn klanten visueel zichtbaar, door middel van on- en offline visuele branding en ontwerp. "

Over deze locatie

Atelier Veldhovenring

🗺️ Etalage naar de buitenwereld 🗺️

Locatie Veldhovenring is de plek voor de creatieve starter of jonge ondernemer in Tilburg. Het gebouw is in 2019 compleet gerenoveerd en heeft daarom een hoog afwerkingsniveau.

 

Bekijk locatie

Makers op deze locatie

Lotte Swart

Lotte Swart

Productontwerper
Martijn Swolfs

Martijn Swolfs

Designer