Inschrijvingen geopend voor het Landelijk Atelierweekend in de zomer van ’24

7 maart 2024 door

Op 22 en 23 juni openen honderden ateliers door heel Nederland de deuren voor tijdens het Landelijk Atelierweekend, georganiseerd door Stichting Kunstweek. Jij kunt hieraan deelnemen! Schrijf je nu in en stel deze zomer jouw atelierruimte open voor bezoekers.

Open ateliers
Twee keer per jaar stellen (beroeps)kunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden tijdens het Landelijk Atelierweekend. Dit biedt kunstenaars niet alleen de mogelijkheid om hun werk te tonen, maar ook om in contact te komen met kunstliefhebbers, potentiële kopers en andere creatieven. Zet je atelier in de spotlight & deel jouw passie met een breed publiek!

Inschrijven + kortingscode
Wil je deelnemen aan dit evenement of meer informatie? Bezoek dan de website van het Landelijk Atelierweekend: www.landelijkatelierweekend.nl . 

Kunstenaars & creatieve ondernemers krijgen met de kortingscode AT10 €10 korting op hun inschrijving! Vul deze bij betaling in.
Let op, ben jij huurder bij Ateliers Tilburg? Begin april ontvang je de nieuwsbrief: daarin vind je jouw kortingscode. Nu al graag inschrijven? Stuur een berichtje op Instagram via @atelierstilburg of een mailtje naar siel@atelierstilburg.nl, dan sturen we deze kortingscode alvast naar je op.

Nationale Kunstweek:
Het Landelijk Atelierweekend is onderdeel van de Nationale Kunstweek, georganiseerd door Stichting Kunstweek (zie www.kunstweek.nl). Het Landelijk Atelierweekend wordt georganiseerd om beeldend kunstenaars een weekend lang landelijk extra in de belangstelling te zetten.

Bekijk ook deze berichten

🎉🌞Vier het leven met Lockdown Libi 3.0🌞🎉

Voor de derde keer brengt stichting Ateliers Tilburg samen met creatieve partners een frisse en verrassende invulling van de vakantie. Met een mengelmoes van muziek, kunst, theater, filosofie, design, food en meer kunnen jongeren tijdens de meivakantie aansluiten bij online events gehost door o.a. Pieterboys, Studio Bangana, Coloray, IFFI Studio, theatermaker Reno van Rijswijk en…

Bekijk

✉️ Professionaliseringsslag Ateliers Tilburg ✉️

Naar aanleiding van het artikel in het Brabants Dagblad van 17 september 2022 is onze reactie als volgt: De afgelopen drie jaar zijn voor Ateliers Tilburg succesvol. Alle beschikbare 260 ateliers zijn verhuurd, waarbij een fors aantal gehuurd door jonge kunstenaars. Er zijn tal van nieuwe initiatieven genomen om kunst onder de aandacht te brengen,…

Bekijk

🏞️ Samen werken aan kunst op landschapspark Assisië 🏞️

Prisma, Studio Assisië en Stichting Ateliers Tilburg tekenen intentieverklaring. Op 28 februari 2022 hebben Prisma, Stichting Ateliers Tilburg en Stichting Studio Assisië een intentieverklaring getekend. Daarin spreken ze af dat zij dit jaar gebruiken om te onderzoeken hoe kunst en cultuur nog beter kunnen bijdragen aan de aantrekkingskracht en beleving van Landpark Assisië in Biezenmortel….

Bekijk