Beschikbare ateliers

Filter

Veldhovenring

Ruimte 8 € 453,34 38m2

De Drie Musketiers

Ruimte 5 € 190,50 19m2

Op de hoogte blijven van onze beschikbare ruimtes?

Wil jij direct op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuw atelier vrijkomt?

Meld je aan

Te huur

Ben je op zoek naar een atelier? Bekijk hierboven ons aanbod. Je kunt op de ruimte reageren via de gele knop ‘ik heb interesse in deze ruimte’. Hier word je gevraagd om jezelf even kort aan ons voor te stellen, wij weten dan wie je bent en wat je zoekt. Vul dit dan ook zo volledig mogelijk in, op die manier kunnen wij je beter van dienst zijn.

Reageren op een atelier

Houd onze website goed in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe werkruimtes vrij. Hier kun je bij voorkeur via het ‘reageer direct’-formulier op de atelierpagina op reageren. Op de site vermelden we per ruimte steeds de prijzen, afmetingen en andere faciliteiten of bijzonderheden. De servicekosten zijn op basis van nacalculatie, je betaald dus altijd een voorschot. Wanneer er meerdere mensen interesse tonen in een werkruimte, kijken we welke wensen en disciplines het beste passen bij het desbetreffende pand. Ons toewijzingsbeleid vind je hier💡. Om in aanmerking te komen voor een atelier in Goretti, NS16, Veldhovenring of RBO10 dien je btw-plichtig te zijn, voor alle overige panden is dit niet het geval.

Ik ga ervoor!

Zet jij de volgende stap naar een eigen atelier? Inmiddels heb je de ruimte bezichtigd en weet je het zeker: ik ga ervoor! Laat dit ons z.s.m. weten, meestal spreek je hiervoor een termijn af met degene die je de ruimte heeft laten zien. Schrijf je vervolgens direct in via onze inschrijfpagina – mocht je dat nog niet gedaan hebben. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een contract voor je op. Je ontvangt deze uiteraard zo snel mogelijk.

Makers in de spotlight

Riëtte Sommerdijk

Riëtte Sommerdijk

Textiel vormgever
Claudia den Boer

Claudia den Boer

Beeldend kunstenaar en fotograaf
Studio Hop

Studio Hop

Tassenmaker
Djenné Fila

Djenné Fila

Illustratie